Zo werkt het!

1

Kies een abonnement!

Kies voor een abonnement met een vaste prijs van € 15,- en 25 cent per kopje of kies voor 35 cent per kopje zonder vaste kosten. Door de lagere prijs per kopje is het abonnement met vaste prijs voordeliger als je veel koffie drinkt, vanaf 150 kopjes.

 

Bekijk abonnementen
Siemens koffiezetapparaat EQ6 - Volautomatische espressomachine Siemens - Siemens koffiemachine - Bundles Moyee Coffee - Koffie abonnement apparaat
2

Gratis bezorging en installatie

Binnen 3 werkdagen na je bestelling plannen we de gratis bezorging in. We installeren het apparaat voor je en je ontvangt een welkomstpakket met verschillende koffiesmaken. Kies jouw favoriet!

wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden
3

Een eerlijke prijs per kopje

We verbinden het apparaat met een slimme stekker met het internet. Daardoor kunnen we zien hoeveel kopjes je drinkt. Zo kunnen we aan het eind van de maand een factuur opstellen en weten we wanneer we de volgende lading koffie moeten verzenden zodat je altijd verse bonen in huis hebt.

 

Bekijk onze prijzen
Wasmachine huren Leeuwarden
4

Ervaar de beste service

Onderhoud en reparaties? Dat is allemaal inbegrepen. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken.

We helpen je om je favoriete smaak te ontdekken en je ontvangt tips over de lekkerste koffie bereidingen!

Wat onze klanten vinden
Koffie abonnement - hoe het werkt

Opzeggen

Wij geloven in onze service en niet in lange verplichte contracten. Daarom mag je elke maand je abonnement opzeggen.
Wij komen het koffiezetapparaat ophalen en geven het apparaat een opknapbeurt voordat we het bij een nieuwe klant plaatsen.
Als je binnen vijf jaar je contract beëindigd berekenen we een Verplaatsvergoeding van EUR 50,- in verband met het verhuizen van het apparaat.