De beste lease wasmachine voor de laagste prijs!

Een lease wasmachine vanaf EUR 12,95 per maand: bespaar direct op energie, water en wasmiddel. De wasmachine

De beste lease wasmachine

Consumentenadviesprijs € 899,- (Miele Classic wasmachine) / € 1.299,- (Miele W1)

Hoogste energie efficiëntieklasse (A+++)

 Geen geknoei en nooit te veel wasmiddel door TwinDos Systeem (alleen Miele W1)

Minder strijken door de SoftCare trommel

Bekijk beoordelingen
wasmachine huren of leasen

De beste prijs

Op zoek naar een lease wasmachine? Wij zijn meer dan 50% goedkoper dan een lease wasmachine bij een ander bedrijf.

Waarom? Omdat wij geloven dat iedereen de beste kwaliteit moet gebruiken omdat dat leuker en voordeliger is. Ook als je kiest voor een lease wasmachine.

Je bespaart kosten voor energie, water en wasmiddel en je zit niet vast aan lange contracten zoals bij de meeste lease wasmachines.

 

Bekijk prijzen
Wasmachine huren Leeuwarden

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het abonnement dat bij jou past. Kies voor de Miele Classic wasmachine of de Miele W1.

Stap 2: We plannen een gratis bezorging in. We nemen de oude wasmachine mee als je dat wilt.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op energie, water en wasmiddel.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Draag bij aan een schone wereld

In Nederland gooien we elk jaar meer dan 1 miljoen wasmachines, drogers en vaatwassers weg. Ontzettend zonde, daar gaan we wat aan doen!

Onze Miele apparaten gaan twee keer langer mee dan gemiddeld. Bovendien zorgen wij dat ze worden hergebruikt. Dat scheelt.

Zo doen we dat
wasmachine huren particulier

Lease wasmachine: het kan wél goedkoop

Wat denk jij van een lease wasmachine? Dat kan heel aantrekkelijk zijn, vooral als je kiest voor een Bundles abonnement. Met een Bundles abonnement kun je een wasmachine vanaf 12,95 per maand.

lease wasmachine

Een wasabonnement is in grote mate vergelijkbaar met een lease wasmachine. Toch zijn er een aantal verschillen waardoor een Bundles abonnement veel voordeliger is dan een lease wasmachine. Dat komt voornamelijk omdat een Bundles abonnement voordeliger, flexibeler, comfortabeler en duurzamer is. Hoe dat kan? Dat leggen we je precies uit op deze pagina!

Lease Wasmachine vs. wasabonnement: wat is het verschil?

Kan lease witgoed aantrekkelijk zijn? Jazeker, maar wel met een aantal verschillen ten opzichte van de conventionele lease concepten. Wij noemen ons concept ook wel wasmachine huren 2.0. Dit zijn de verschillen:

Goedkoper dan een lease wasmachine

Denk jij dat een of wasmachine leasen en een droger huren te duur is? Wij denken van wel! Als je een Bundles abonnement vergelijkt met een lease wasautomaat van een verhuurbedrijf dan is een Bundles abonnement vaak meer dan twee keer goedkoper. Weet je hoe dat kan?

Bij Bundles gebruiken we alleen de beste kwaliteit. Omdat de wasmachines lang meegaan is het bedrag dat we maandelijks in rekening brengen minder hoog.

Het maandelijkse bedrag kunnen we verder beperkten door dure reparaties te voorkomen. Dat doen we door de wasmachine continue te monitoren met behulp van onze online technologie. Zo zien we bijvoorbeeld tijdig dat er een filter verstopt is en vervangen moet worden. Op die manier kunnen we échte schade voorkomen en worden er  kosten en gedoe met monteurs bespaard.

Lease wasmachine

Een belangrijk onderdeel van ons concept is onze nauwe samenwerking met de producent, Miele. Samen met Miele zorgen we dat apparaten lang en slim gebruikt kunnen worden. Om dit te realiseren bundelen we onze kennis. Wij monitoren de apparaten en Miele helpt bij duurzaam en effectief onderhoud.

Een Bundles abonnement is de goedkoopste versie van een lease Miele wasmachine. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor het leasen van een lage kwaliteit wasautomaat. Ondanks dat dit in eerste instantie goedkoper lijkt is dit niet aan te raden. Een dergelijke optie is vaak duur omdat de kosten voor energie, water en wasmiddel veel hoger zijn.

Flexibeler dan een lease wasmachine

Of je jouw wasmachine hem nou gekocht of geleased hebt, soms wil je van je wasmachine af. Bijvoorbeeld als je gaat samenwonen met je partner of als je naar het buitenland gaat verhuizen. Dit is vaak een probleem. Een gekochte wasmachine moet je dan verkopen via bijvoorbeeld marktplaats. Bij een leasecontract zit vaak vast aan een lange contractduur.

Lease wasmachine

Bij een Bundles abonnement heb je hier geen last van. Je hoeft niets te verkopen en niemand te regelen die je contract overneemt. Je kunt het contract gewoon maandelijks opzeggen. Wij geloven namelijk in onze service. We gaan er vanuit dat onze klanten graag klant willen blijven. Als een contract toch wordt opgezegd regelen wij gewoon een nieuwe gebruiker voor het apparaat.

Betere service dan lease wasmachine

De beste kwaliteit is pas het begin. Een Bundles abonnement betekent de beste service. Vanaf de bezorging tot het moment dat je contract beëindigt zorgen wij dat jij je nergens druk over hoeft te maken en dat alles tot in de puntjes geregeld is.

De hele dag thuis blijven om te wachten op een bezorging? Precies, dat liever niet! Onze installateurs maken een afspraak binnen een tijdvak van 3 uur zodat je een goed beeld hebt van de bezorgtijd. Bovendien kun je via mijnbezorgtijd.nl realtime de exacte bezorgtijd in de gaten houden. Natuurlijk nemen wij gewoon jouw oude machine mee als je dat wilt!

Omdat wij de prestaties van het apparaat monitoren – onder andere om zo effectief onderhoud te kunnen uitvoeren – zien wij precies hoe het apparaat gebruikt wordt. Op basis van deze informatie kunnen we je op de hoogte houden van tips om je wasmachine zuiniger en efficiënter te gebruiken. Bovendien ontvang je tips over het besparen van energie, water en wasmiddel en kan je profiteren van voordelige prijzen via één van onze partners.

Lease wasmachine

Duurzamer dan lease wasmachine

Eén van onze belangrijkste doelstellingen is om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij en de wereld een stukje schoner achter te laten. Eén van de belangrijkste oorzaken van vervuiling zijn apparaten die snel kapot gaan en veel energie, water en wasmiddel gebruiken. Wij noemen dat ‘wegwerpapparaten’.

Lease wasmachine

Door het gebruik van de beste kwaliteit Miele wasmachines ben je niet alleen goedkoper uit, maar beperk je ook de milieu-impact van jouw wasgedrag. Omdat Miele apparaten lang meegaan en goed gerepareerd kunnen worden, wordt voorkomen dat ze snel moeten worden weggegooid. Ook geld, hoe langer een apparaat meegaat, hoe minder grondstoffen gebruikt hoeven te worden voor een nieuw apparaat.

Lease wasmachine: hoe werkt het?

Het afsluiten van een Bundles wasabonnement is een fluitje van een cent. Hieronder beschrijven we de stappen die je doorloopt als je een abonnement afsluit.

  1. Kies de wasmachine die geschikt is voor jou
  2. Sluit het abonnement online af en plan een afspraak in met één van onze installateurs
  3. Je ontvangt maandelijks een overzicht van je kosten
  4. Ontvang tips om schoner en zuiniger te wassen. Als je vragen hebt kun je altijd terecht bij onze Wassistente

Ook het contract beëindigen hebben we makkelijk gemaakt. Stuur een mailtje of bel even en wij komen de wasmachine snel weer ophalen. We vragen alleen een bijdrage van EUR 89,- voor het verhuizen en herplaatsen van het apparaat.

Lease wasmachine: de Miele wasmachine

Waarom een Miele lease wasmachine? Miele maakt wasmachines van geweldige kwaliteit. De Miele WKG 120 WCS heeft een TwinDos systeem, Thermo-Softcare-trommel, CapDosing en 23 verschillende soorten vlekken functies. Dit klinkt misschien technisch maar komt neer op iets heel simpels. Een wasmachine die al jouw verwachtingen overtreft. Met deze wasmachine kan een kind de was doen.

Lease wasmachine

Eén van onze favoriete functies is het automatische wasmiddeldosering systeem, TwinDos. Te veel wasmiddel gebruiken is één van de belangrijkste oorzaken van milieuvervuiling en schade aan de wasmachine. Bovendien zorgt het dat er zeepresten achterblijven in je kleding. Met het TwinDos systeem wordt automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel gedoseerd op het juiste moment. Makkelijk en voordelig!

Een andere belangrijke eigenschap van de Miele wasmachine is de Thermo-SoftCare-trommel. Door de honingraatstructuur ontstaat er een dun laagje water tussen het textiel en de trommel. Dit functioneert als bescherming zodat je kleding minder snel slijt. Bovendien heb je een optie om de trommel te verwarmen waardoor je kleding minder kreukt en het veel makkelijker wordt om te strijken.

Voor elke vlek of was is er een speciaal wasprogramma dat ervoor zorgt dat ook de hardnekkigste in zijn soort verdwijnen. Met de vlekken functies kunnen er 23 verschillende soorten vlekken doelgericht worden aangepakt.

Lease Wasmachine: het Bundles concept

Wij hopen dat we de verschillen tussen een lease wasmachine en een Bundles concept voldoende hebben toegelicht. In dit gedeelte willen we je wat achtergrondinformatie geven over het Bundles concept.

Wij zijn begonnen vanuit de visie om een circulaire economie te realiseren waarin iedereen gebruik kan maken van de beste apparaten waarvan de materialen kunnen worden hergebruikt. Wij geloven dat dit voor iedereen betere en leuker is en de schade op het milieu hierdoor binnen de perken blijft.

Lease wasmachine

Naast kwaliteit speelt het ‘slim’ gebruiken van apparaten een belangrijke rol in ons concept. Door wasmachines, drogers en vaatwassers te verbinden met het internet leren wij hoe de apparaten gebruikt worden en wat wij kunnen doen om te zorgen dat de apparaten duurzamer en zuiniger gebruikt worden. Onze slimme algoritmes herkennen opkomende gebreken en zorgen dat onze klanten gepersonaliseerde tips ontvangen op basis van hun gebruiksgegevens.

Lease wasmachine bij Bundles

Met een Bundles abonnement kan jij genieten van de beste kwaliteit en zorgeloze service tegen een eerlijke prijs terwijl we samen de wereld een stukje schoner wassen.

Kwaliteit betekent een wasmachine die prettig in gebruik is én een wasmachine die weinig energie, water en wasmiddel gebruikt en goed voor jouw kleding zorgt.

Lease wasmachine

Net als bij een wasmachine leasen of een wasmachine huren weet je bij een Bundles abonnement waar je aan toe bent. Je hoeft je geen zorgen te maken over onverwachte kosten met betrekking tot onderhoud en reparatie. Je betaalt alleen voor gebruik.

Bij ons ben je aan het juiste adres als je geen gedoe wilt. Wij snappen dat wassen niet jouw favoriete bezigheid is. Daarom zullen we er alles aan doen om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Samen werken we aan een schonere wereld door duurzame apparaten te gebruiken die zuinig zijn in gebruik, lang meegaan en kunnen worden hergebruikt als dat nodig is.

De Wasmachine