De beste vaatwasser huren voor de laagste prijs in Utrecht!

Huur een Miele vaatwasser vanaf EUR 12,95 per maand Bekijk vaatwasser
wasmachine huren met de beste service

Beste service

voordelig wasmachine huren

Voordelig

wasmachine huren duurzaam

Duurzaam

wasmachine huren duurzaam

Kwaliteit

De Beste vaatwasser huren in Utrecht

Consumentenadviesprijs € 949,- (vrijstaand)
of € 1.549,- (ingebouwd) 

 10% zuiniger dan hoogste energie efficiëntieklasse (A+++)

 Kortste programmaduur door QuikPowerWash

 Minimaal waterverbruik: 6,5 liter!

Bekijk beoordelingen
Vaatwasser huren, vaatwasser leasen

De beste prijs

Vaatwasser huren in Utrecht? Kies voor Bundles. Uit een onderzoek van de consumentenbond is gebleken dat Bundles tot wel 50% goedkoper is als het gaat om het huren van vergelijkbare vaatwassers bij andere partijen.

Daar is een goede reden voor. Wij geloven namelijk in kwaliteit. Wij gebruiken alleen de beste wasmachines die lang meegaan waardoor de kosten per maand laag blijven.

Jij gebruikt minder energie en water en bespaart daarom kosten. Bovendien zit je niet vast aan lange termijn contracten zoals bij de meeste verhuurders. Je blijft flexibel.

Bekijk vaatwasser prijzen
Wasmachine huren en leasen - Amsterdam - Eindhoven - Rotterdam - Den Haag - Groningen

Hoe het werkt

Stap 1: Kies de vaatwasser die bij jou past. Kies voor een vrijstaande vaatwasser vanaf  EUR 12,95 of een ingebouwde vaatwasser vanaf EUR 14,95

Stap 2: Binnen 3 dagen plannen we een gratis bezorging in Utrecht. We bouwen je vaatwasser eventueel in en nemen je oude vaatwasser mee.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op water- en energieverbruik.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Draag bij aan een schone wereld

Weet je hoe veel wasmachines, drogers en vaatwassers er per jaar in Nederland worden weggegooid? Meer dan 1 miljoen. Ontzettend zonde en dit gaan we daarom tegen.

Onze Miele apparaten gaan twee keer langer mee dan gemiddeld. Bovendien zorgen wij dat ze worden hergebruikt. Op die manier wordt afval en verspilling voorkomen.

Zo doen we dat
Wasmachine huren Leeuwarden

wasmachine huren

Harm van der Linden

Student

“Sinds kort heb ik een wasmachine van Bundles thuis staan! Met mijn studentenbudget is Bundles een ideale uitkomst: wel een zuinige, nieuwe, kwalitatief goede machine, maar niet in één klap een groot bedrag neerleggen of voor een goedkopere wegwerpmachine moeten gaan.”

wasmachine huren

Iris Dorine

Fotografe

“De reden dat ik voor bundles heb gekozen is dat het een fijne deal is voor iemand als ik die niet weet wanneer ik waar woon en wat ik precies ga doen de komende tijd. Een goede wasmachine kopen is dus een flinke uitgave die ik liever niet doe en zo kan ik er toch een hebben...”

lease wasmachine

Ronald van den Hoff

Oprichter Seats to Meet

“Ook in de circulaire economie moet er gewassen worden, maar dan wel anders!”

Leasen wasmachine

Guido Braam

Directeur Valley Creators en Co-owner Powered by meaning

“Betalen per wasbeurt in ons gezin geeft in alle opzichten een nieuwe betekenis aan de was draaien.”

Vaatwasser huren Utrecht

Een Miele vaatwasser leasen is het meest voordelig bij Bundles. Je huurt bij Bundles een vaatwasser in de vorm van een abonnement. Een vrijstaande vaatwasser heb je al vanaf EUR 12,95 p/m en een ingebouwde vaatwasser vanaf EUR 14,95 p/m. Miele vaatwassers zijn van de beste kwaliteit! Je vaatwas wordt altijd goed schoon en jij hoeft je nergens zorgen over te maken. Miele vaatwassers gaan veel langer mee dan een gemiddelde vaatwasser. Gaat er toch iets mis? Dan komen wij hem maken!

Vaatwasser huren Utrecht: verschillen met een Bundles abonnement?

Nee. Er zijn een aantal verschillen. Bij Bundles hebben we kritisch gekeken naar de Nederlandse huurmarkt voor huishoudelijke apparaten. We besloten dat het beter kon. Er is een cultuur ontstaan waarbij we steeds vaker kiezen voor ‘wegwerpapparaten’. Dit zijn goedkope apparaten die sneller stuk gaan. Op de korte termijn is dit aantrekkelijk omdat je geen grote investering hoeft te doen, maar op lange termijn ben je duurder uit. 

  • Bundles is goedkoper dan veel verhuurmaatschappijen. Dat komt omdat we samen met Miele én met jou zorgen dat de vaatwassers goed worden onderhouden. Ze gaan enorm lang mee waardoor de kosten per maand laag blijven. 
  • Je blijft flexibel. Dat betekent dat je het abonnement per maand kunt opzeggen. Ook bij ingebouwde vaatwassers. Je zit dus niet vast aan lange wurgcontracten.
  • Je kunt genieten van de beste service. Dat betekent geen onverwachte kosten of andere verwachtingen. Wij zorgen dat de vaatwasser vlekkeloos werkt.
  • Wist je dat je ontzettend duurzaam bezig bent als een vaatwasser gebruikt in een Bundles abonnement? Je gebruikt namelijk weinig energie en water en wij zorgen dat de vaatwasser lang mee gaat en niet op de afvalberg belandt.

Vaatwasser huren

Vaatwasser huren Utrecht: waarom huren goedkoop kan zijn

Wil je gebruik maken van de beste kwaliteit, maar heb je geen zin om meer dan duizend euro te besteden aan een nieuwe vaatwasser? Het kopen van een goedkoop alternatief is natuurlijk een optie. Het nadeel is dat je niet weet hoe lang het duurt voor die kapot gaat en hoeveel het zal kosten om hem te repareren en voordat je hem kunt weggooien.

vaatwasser huren

Bovendien kun je significant besparen op het gebruik van energie en water als je gebruik maakt van een kwaliteitsapparaat. De Miele vaatwassers die Bundles verhuurt hebben een minimaal waterverbruik van 6,5 liter per vaat en zijn 10% zuiniger dan vaatwassers met het hoogste energielabel.

Dus wil je wel besparen op energie- en waterverbruik, niet tegen onverwachte kosten aanlopen, maar geen grote investering doen? Een vaatwasser leasen, wasmachine huren of droger huren bij Bundles is dan een prima idee!

Vaatwasser huren

Vaatwasser huren in Utrecht en andere studentensteden

Utrecht is een populaire stad voor het huren van witgoed waaronder vaatwassers. Dat is niet zo vreemd, in Utrecht wonen namelijk veel studenten. Het huren van een vaatwasser kan voor studenten een goede optie zijn. Je hebt namelijk geen hoge investering maar wel een vaatwasser tegen een laag maandelijks tarief. Naast Utrecht kan je ook een vaatwasser huren in: GroningenAmsterdamRotterdam, LeeuwardenDelft en de rest van Nederland.

Vaatwasser huren Utrecht: hoe het werkt

Een vaatwasser huren in Utrecht is heel makkelijk net als een vaatwasabonnement afsluiten bij Bundles. Doorloop hiervoor de volgende stappen:

  1. Kies de vaatwasser die geschikt is voor jou. Wil je een ingebouwde vaatwasser of een vrijstaande vaatwasser?
  2. Sluit het abonnement af op de abonnementenpagina online af en plan een afspraak in met één van onze installateurs
  3. Je ontvangt maandelijks een factuur op basis van je abonnement en/of je gebruik
  4. Ontvang tips om beter gebruik te maken van de vaatwasser. Vragen? Je kunt altijd terecht bij onze Wassistente
Bekijk vaatwasser