Vacature operations and customer support

Jij gaat voor tevreden klanten zorgen binnen een groeiende startup. We zijn gevestigd in Rockstart, Rigakade 10 in de Houthavens in Amsterdam!

Bundles
Wij bieden de beste spullen als een service aan. Circulaire abonnementen op wasmachines, drogers, vaatwassers en koffie. Bundles van apparaten in combinatie met wasmiddel, vaatwasmiddel en goede koffie. We werken alleen samen met de beste partners, zoals Miele, Siemens, Seepje en Moyee Coffee.

Het doel is om betere kwaliteit, een leukere ervaring en een positieve bijdrage aan het milieu te bieden. Ons concept is geïnspireerd door de circulaire economie.

We maken impact door iedereen toegang geven tot de beste kwaliteit. Geen wegwerpproducten, maar spullen die lang meegaan, kunnen worden gerepareerd en geupgrade. In het abonnement zorgen wij voor onderhoude en reparaties zodat klanten volledig ontzorgd worden.

Team
Je komt in een team van 8 mensen te werken. Het is een multidisciplinair team bestaande uit marketeers, designers, operations, tech en finance. Al deze specialiteiten zijn nodig om onze missie waar te maken. De sfeer is informeel en dynamisch.

Het Customer Service team zorgt ervoor dat bestellingen verwerkt worden en dat alle bestaande klanten blij blijven. Momenteel verwerken we meer dan 100 bestellingen per maand en helpen we 1500 abonnees met vragen over hun abonnement.

Wat verwachten we van jou?

  • Verwerken van dagelijkse bestellingen en afstemming van leveringen met klanten en logistiek.
  • Oplossen van klantvragen over facturen, onderhoud en reparaties in samenwerking met onze partners (Miele, Siemens en Moyee)
  • Het is jouw doel om van klanten ambassadeurs te maken.
  • Je wilt onze apparaten door en door leren kennen. Ook ingewikkelde vragen over wassen en drogen zoek je tot in detail uit. Samen met de support en technici van onze productpartners ga je op zoek naar de beste oplossing.
  • Meewerken aan verbeterprojecten voor de customer service processen en systemen.

Wat krijg je van ons ?

  • Een inspirerende werkplek waar je veel verantwoordelijk krijgt en veel leert.
  • Een martkconform salaris
  • Doorgroeimogelijkheden binnen en ook buiten Customer Service.