De beste wasdroger huren in Amsterdam voor de laagste prijs!

Huur een Miele droger vanaf EUR 14,95 per maand en bespaar direct op energie Bekijk droger

De beste droger huren in Amsterdam

Consumentenadviesprijs € 999,- (Miele Classic droger) / € 1.399,- (Miele T1)

Hoogste energie efficiëntieklasse (A+++)

 Beste geluidsarme en energiezuinige warmtepompsysteem

Minder strijken door de SteamFinish functie (alleen Miele T1)

Bekijk beoordelingen
wasdroger huren Groningen Miele Classic en Miele T1

De beste prijs van Amsterdam

 Bespaar tot meer dan 50% op je huurkosten

 Bespaar flink op je energierekening

 Gratis bezorging, installatie en onderhoud in Amsterdam

 Geen lange contracten, je zit nergens aan vast

Bekijk prijzen
lease Groningen droger voordelig

Hoe het werkt

Stap 1: Kies voor de Miele Classic droger vanaf 14,95 of de Miele T1 vanaf 17,95.

Stap 2: Binnen 3 dagen plannen we een gratis bezorging in Amsterdam. We nemen de oude droger mee als je dat wilt.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op energie.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
huren wasdroger Groningen beste service

Draag bij aan een schone wereld

In Nederland gooien we elk jaar meer dan 1 miljoen wasmachines, drogers en vaatwassers weg. Ontzettend zonde, daar gaan we wat aan doen!

Onze Miele apparaten gaan twee keer langer mee dan gemiddeld. Bovendien zorgen wij dat ze worden hergebruikt. Dat scheelt.

Zo doen we dat
droger lease Groningen gemak

Huur de beste wasdroger in Amsterdam

Wist je dat je super voordelig een wasdroger kunt huren in Amsterdam? Een wasdroger huren in Amsterdam doe je in de vorm van een Bundles abonnement.

Bij Bundles maken we gebruik van Miele drogers. Deze drogers hebben het A+++ label en zijn super zuinig met stroom. Op dezelfde manier kan je super goedkoop een Miele wasmachine huren in Amsterdam.

Door een ruime keuze aan droogprogramma’s blijft jouw wasgoed ook nog eens langer mooi. Ook heeft de droger leuke extra’s. De ‘Steamfinish’ functie zorgt er bijvoorbeeld voor dat je minder of niet hoeft te strijken.

Huur nu een Miele droger met Steamfinish functie in Amsterdam

 

Waarom een Bundles abonnement aantrekkelijker is dan een droger leasen in Amsterdam

Is een droger huren in Amsterdam hetzelfde als een abonnement? Nee. Er zijn een aantal verschillen. Studenten zitten vaak vast aan lange wurgcontracten die automatisch worden verlengd. We besloten dat dit beter kan. Onze abonnementen verschillen met huren op de volgende punten:

  • Een abonnement bij Bundles is goedkoper dan een droger leasen in Amsterdam. We werken samen met Miele en kunnen de drogers voordelig aanschaffen. Miele drogers gaan enorm lang mee. Omdat wij de apparaten lang kunnen gebruiken zijn de maandelijkse kosten voor jou laag.
  • In tegenstelling tot veel huurcontracten zit je bij Bundles nergens aan vast! Je kan het abonnement iedere maand opzeggen. Als je dat doet geven wij het apparaat een opknapbeurt en plaatsen het bij een nieuwe klant.
  • Een Bundles abonnement is duurzaam. Wij zorgen voor onderhoud en reparaties. Daardoor gaan de drogers nog langer mee. Alle onderdelen zijn makkelijk vervangbaar of te recyclen. Ook hebben de drogers het energielabel A+++.
  • Je geniet van de beste service. We bezorgen en plaatsen de droger gratis. Binnen 3 dagen nemen we contact op voor het maken van een afspraak. Je oude droger? Die nemen we kosteloos mee. Alleen als je dat wilt natuurlijk!

Zo werkt het:

  1. Kies het abonnement dat bij jou past
  2. Bezorging en installatie: Binnen 3 dagen na je bestelling plannen we de gratis bezorging in.
  3. Betaal maandelijks
  4. Ervaar de beste service met je lease droger en probeer eens een wasmachine huren

Huur een wasdroger in Amsterdam volgens het Bundles concept

 

Een droger huren in Amsterdam doe je voordelig bij Bundles

Een Bundles abonnement is goedkoper dan huren in Amsterdam. Een belangrijke reden hiervoor is onze samenwerking met Miele. Daardoor kunnen we drogers tegen voordelige prijzen aanschaffen.

Een ander voordeel is dat Miele drogers enorm lang mee gaan. Door de lange levensduur zijn de afschrijvingskosten per maand lager en de kosten voor het abonnement dus ook.

Een bijkomend voordeel is dat onze Miele drogers zuinig zijn. Ze hebben het energielabel A+++. drogers met dit label zijn gemiddeld 71,5% zuiniger dan een B-Label droger. In de illustratie van Milieu Centraal is deze mogelijkheid tot besparen duidelijk weergegeven. Let wel op, onze Miele drogers hebben een A+++ label en zijn dus zuiniger dan de droger in de illustratie.

droger huren
Illustratie van een mogelijke besparing door Milieu Centraal

 

Ook als Amsterdamse student kun je helpen de afvalberg te verminderen door een wasdroger te huren

We zien dat Nederlanders steeds vaker kiezen voor ‘wegwerpapparaten’. Dit zijn apparaten met een lage aanschafwaarde. Helaas gaan deze apparaten vaak korter mee dan duurdere apparaten van goede kwaliteit.

Dit is enorm schadelijk voor het milieu. Door de productie van ‘wegwerpapparaten’ gebruiken we veel meer grondstoffen dan nodig. Omdat de apparaten sneller stuk gaan ontstaat er ook meer afval. Bij Bundles willen we daar iets aan doen.

Bij Bundles gebruiken we alleen de beste Miele drogers

 

We gebruiken daarom Miele drogers, deze gaan enorm lang mee. De apparaten zijn gebouwd met het oog op duurzaamheid en een lange levensduur. Kapotte onderdelen kunnen makkelijk vervangen worden. Het is dus niet nodig om een droger weg te gooien omdat één onderdeel kapot is. De onderdelen worden gemaakt van duurzame materialen. Als wij iets niet kunnen maken brengen we het naar de Miele fabriek. Alle onderdelen die we niet meer kunnen gebruiken worden gerecycled.

Al onze apparatuur heeft het energielabel A+++. Dit is de hoogste energie-efficiëntieklasse. Met een Bundles droog abonnement verspil je dus niet onnodig energie. Zelfs met een studentenbudget en een leuk (en duur!) studentenleven in Amsterdam kun de nu de beste wasdrogers gebruiken door ze te huren in de vorm van een Bundles abonnement.

droger huren

Bekijk abonnementen

Vragen?

Bel 085 401 19 08 of laat je nummer achter
dan nemen we contact met je op!