De beste wasmachine aanbieding!

Wasmachine aanbieding: gebruik een Miele vanaf € 12,95 per maand. Bespaar energie, water en wasmiddel! Bekijk Miele wasmachine

Wasmachine aanbieding!

Je kunt nu de beste kwaliteit gebruiken voor een kleine prijs. Ben je op zoek naar een wasmachine aanbieding? Bekijk dan eens onze abonnementen.

Met een Bundles abonnement gebruik je de beste wasmachine zonder dat je hem hoeft te kopen. Je betaalt een maandelijks bedrag – vanaf 12,95 per maand – en je bespaart direct energie, water en wasmiddel. Die besparing kan oplopen tot wel € 70,- per jaar!

 

Bekijk Miele wasmachines
wasmachine huren of leasen

Wasmachine zonder investering

Wasmachine in de aanbieding kopen? Je hoeft geen grote investering te doen van meer dan € 1000,- en je bespaart wel kosten.

Je hoeft geen rekening te houden met reparatie en onderhoud want dat regelen wij voor je. Bovendien bespaar je met onze zuinige wasmachines op: water, wasmiddel, en stroom. Daarmee is een Bundles abonnement al snel goedkoper dan een goedkope wasmachine. Zie bijvoorbeeld de vergelijking hieronder.

 

Prijs Miele wasmachine
Wasmachine huren Leeuwarden
infographic-wasmachine-abonnement-goedkope-wasmachine

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het abonnement dat bij jou past. Kies voor de Miele Classic wasmachine vanaf 12,95 of de Miele W1 vanaf 14,95.

Stap 2: Binnen 3 dagen plannen we een gratis bezorging in. We nemen het oude apparaat mee als je dat wilt.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op energie, water en wasmiddel.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

 

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Beter dan een wasmachine aanbieding

Ken je dat? Je koopt een wasmachine in de aanbieding en vervolgens heb je allerlei problemen. Je kleding raakt beschadigd, hij maakt veel geluid en je hebt een hoge energie rekening.

Als je een monteur laat komen betaal je hoge voorrijkosten en moet je de hele dag thuis blijven. Nu niet meer! Met een Bundles abonnement ben je verzekerd van een werkend apparaat en een lage energierekening.

Bekijk beoordelingen
Wasmachine huren Leeuwarden

De beste wasmachine aanbieding

Ben jij op zoek naar een goedkope wasmachine of een wasdroger aanbieding? Er zijn een aantal mogelijkheden om op een goedkope manier aan een wasmachine te komen.

Vind je het prima om een tweedehands wasmachine te gebruiken? Kijk dan eens naar het aanbod op een site als marktplaats. Je kunt hier voor een lage prijs een wasmachine op de kop tikken, maar je weet niet hoe de wasmachine door de vorige eigenaar is gebruikt. Vaak is de fabrieksgarantie afgelopen, dus dat is een risico.

Online wasmachine aanbieding zoeken

Je kunt ook online op zoek naar een wasmachine aanbieding. Google eens ‘wasmachine aanbieding’ en je vindt tal van online wasmachine aanbiedingen op websites die claimen dat ze een aantrekkelijke actie voor je hebben. Maar vertrouw niet alle kortingsprijzen, soms verhogen aanbieders de prijs eerst voordat ze een korting geven.

Je kunt ook naar een fysieke winkel, een wasmachine outlet of een winkel met gerefurbished wasmachines. Soms moet je wel een stukje rijden, maar dit kan wel heel voordelig uitpakken. Dit soort partijen geven vaak nog een aantal jaar garantie op de wasmachine.

Is een wasmachine aanbieding écht goedkoop?

Let wel op als je op zoek bent naar een wasmachine in de aanbieding. De prijzen zijn niet altijd inclusief alle kosten. Wil je de totale kosten weten voor je wasmachine? Hou dan ook rekening met:

  • De bezorging
  • Installatiekosten
  • De levensduur van de wasmachine
  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Kosten voor het gebruik van: energie, water en wasmiddel

Een wasmachine kan goedkoop zijn omdat het een C-merk is of omdat het een goede wasmachine is die in de aanbieding is. Ga in zo’n geval altijd voor de aanbieding! Een goede wasmachine gaat namelijk veel langer mee dan een C-merk en dan ben je over het geheel dus goedkoper uit.

Om te weten hoeveel je wasmachine je in totaal gaat kosten moet je ook weten hoeveel geld je kwijt zal zijn aan onderhoud en reparatie. Dit is lastig te voorspellen. In de regel is het zo dat een goedkoop merk wasmachine meer onderhoud nodig heeft en sneller stuk gaat.

Vergeet bij het berekenen van je totale waskosten geen rekening te houden met het verbruik van energie, water en wasmiddel. Deze kosten kunnen enorm oplopen bij een C-merk wasmachines omdat ze vaak minder energiezuinig zijn. Zeker over het verloop van een aantal jaar kunnen de kosten voor het energieverbruik enorm oplopen. Bij Bundles bieden we enorm zuinige wasmachines aan vanaf EUR 14,95,- p/m. Meer weten? Bekijk dan onze abonnementen.

Een wasmachine aanbieding is vaak duur op de lange termijn

Je kent het spreekwoord vast wel: goedkoop is duurkoop. Dit spreekwoord is enorm relevant voor wasmachines. Een groot deel van de kosten zitten namelijk niet in de aankoop van de wasmachine, maar juist in de gebruiksfase door onderhoud, reparatie en het gebruik

Daarom is het kopen van een wasmachine aanbieding op lange termijn bijna altijd minder voordelig dan wanneer je in eerste instantie iets meer aan een wasmachine uitgeeft. Houd dus rekening met de lange termijn als je investeert in een nieuwe wasmachine.

Naast hoge totale waskosten zijn er meer nadelen verbonden aan een wasmachine aanbieding. In de meeste gevallen wordt je kleding wel schoon gewassen, maar of je kleding ook goed gespoeld wordt, of de wasmachine geluidsarm is en of hij gemakkelijk is in gebruik moet je maar afwachten!

 

wasmachine aanbieding

Wat kan je verwachten van een wasmachine aanbieding?

Natuurlijk verschilt het welke wasmachine aanbieding je precies koopt, maar een paar dingen die heel waarschijnlijk overeen zullen komen:

  • Ook goedkope apparaten wassen schoon
  • Minder goede wasmachines hebben koolborstelmotoren die veel lawaai maken
  • Vaak spoelt een minder goede wasmachine erg slecht. Als je een gevoelige huid hebt kan dit irritaties veroorzaken.
  • Als de wasmachine wel goed spoelt dan is de kans groot dat hij niet energiezuinig is

Miele kwaliteit voor een kleine prijs

Miele wasmachines staan garant voor kwaliteit. Over de hele levensduur zijn ze zelfs goedkoop. Miele machines gaan gemiddeld tot wel drie keer langer mee dan alternatieven en verbruiken minder energie, water en wasmiddel.

 

wasmachine aanbieding

 

Een paar voordelen van de Miele wasmachine W1.

TwinDos: automatische wasmiddeldosering

Het systeem doseert geheel automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter. Het systeem zorgt dat er nooit teveel wasmiddel wordt gedoseerd zodat er geen resten achterblijven in je kleding en je niet onnodig veel wasmiddel moet kopen. Je kunt verschillende soort vloeibaar wasmiddel in het TwinDos-systeem doen.

 

 

Thermo-SoftCare-trommel voor langer schone kleding

Door de honingraatstructuur van de wastrommel komt er een dun laagje water rondom de trommel, zodat slijtage en kreukels worden voorkomen. Bij het programma ‘voorstrijken’ wordt de trommel op het laatst verwarmd zodat kleding glad uit de wasmachine komt en je bijna niet hoeft te strijken.

 

 

CapDosing

Als je speciale textielsoorten wast kunnen handige capsules je enorm helpen. De caps kunnen makkelijk in de wasmiddellade worden geplaatst. De inhoud van de capsules wordt automatisch toegevoegd tijdens wasproces.

23 verschillende vlekken functies

De miele wasmachine heeft voor alle vlekken een speciale functie. Je kunt aangeven wat voor soort vlek er behandeld dient te worden en het programma wordt automatisch aangepast.

Een Bundles abonnement

Bundles wil de beste kwaliteit toegankelijk maken voor iedereen. Dat doen we door Miele wasmachines aan te bieden in een abonnement. Een Bundles abonnement is vergelijkbaar met een wasmachine huren of een droger huren. Een Bundles wasabonnement is een alternatief voor een wasmachine aanbieding. Je hoeft namelijk geen grote investering te doen, maar je kan wel direct de beste wasmachine gebruiken en besparen op energie, water en wasmiddel. Dus net als een wasmachine huren, alleen dan stukken goedkoper.

 

Miele wasmachine

Vragen?

Bel 085 401 19 08 of laat je nummer achter
dan nemen we contact met je op!