De beste wasmachine leasen voor de laagste prijs in Groningen!

Een Miele wasmachine leasen in Groningen vanaf EUR 12,95 per maand. Bespaar direct op energie, water en wasmiddel. Bekijk de wasmachine

Beste wasmachine leasen Groningen

Consumentenadviesprijs € 899,- (Miele Classic wasmachine) / € 1.299,- (Miele W1)

Hoogste energie efficiëntieklasse (A+++)

 Geen geknoei en nooit te veel wasmiddel door TwinDos Systeem (alleen Miele W1)

Minder strijken door de SoftCare trommel

Bekijk beoordelingen
wasmachine huren of leasen

De beste prijs

Wasmachine leasen Groningen doe je bij Bundles! Wij zijn meer dan 50% goedkoper dan een vergelijkbare wasmachine bij andere leasemaatschappijen in Groningen.

Waarom? Omdat wij geloven dat iedereen de beste kwaliteit moet gebruiken omdat dat leuker en voordeliger is. Ook als je kiest voor wasmachine leasen in Groningen.

Je bespaart kosten voor energie, water en wasmiddel en je zit niet vast aan lange contracten zoals bij de meeste leasemaatschappijen.

Bekijk prijzen
Wasmachine huren Leeuwarden

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het abonnement dat bij jou past. Kies voor de Miele Classic wasmachine of de Miele W1.

Stap 2: We plannen een gratis bezorging in. We nemen de oude wasmachine mee als je dat wilt.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op energie, water en wasmiddel.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Draag bij aan een schone wereld

In Nederland gooien we elk jaar meer dan 1 miljoen wasmachines, drogers en vaatwassers weg. Ontzettend zonde, daar gaan we wat aan doen!

Onze Miele apparaten gaan twee keer langer mee dan gemiddeld. Bovendien zorgen wij dat ze worden hergebruikt. Dat scheelt.

Zo doen we dat
wasmachine huren particulier

Miele wasmachine leasen Groningen

Wil je graag een wasmachine leasen of leasen in Groningen?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij vinden dat iedereen de beste apparaten moet kunnen gebruiken, ook als je kiest voor een wasmachine huren! Waarom? Het is beter voor jou en voor het milieu! 

Bij Bundles bieden we wasmachines en wasdrogers aan in een circulair concept. Het is vergelijkbaar met een wasmachine huren of een droger huren, maar dan goedkoper en leuker. Wij geloven dat dit de toekomst is! Dit is waar we met zijn allen naartoe moeten. Wereldwijd is er te veel verspilling.

 

wasmachine leasen Groningen

 

Ik hoor je denken, “Circulair concept, oké maar wat betekent dat dan?”. Dat betekent gebruik maken van de beste apparaten en deze apparaten ook hergebruiken. Onze wasmachines zijn heel zuinig, ze hebben het A+++ label. Daarmee bespaar je: stroom, water en wasmiddel.

Wij zorgen voor onderhoud en reparatie van onze wasmachines. Ze gaan daardoor enorm lang mee. De wasmachines zijn zo gebouwd dat alle onderdelen makkelijk vervangen kunnen worden. Daarnaast zijn de onderdelen gemaakt van duurzame materialen. Deze materialen kunnen makkelijk gerecycled worden. Wij zorgen ervoor dat alle oude onderdelen terug gaan naar de Miele fabriek, waar ze vandaan komen. Daar worden ze gebruikt om nieuwe wasmachines van te maken.

Dit is waarom je een wasmachine leased bij Bundles als je in Groningen woont

In Groningen wonen veel studenten die het liefst niet te veel van hun studentenbudget uitgeven aan een wasmachine. Heel begrijpelijk! Maar ook als je een wasmachine wilt leasen in Groningen is Bundles de perfecte partij. 

 

wasmachine leasen Groningen

 

Bij ons kan je de beste wasmachines leasen voor EUR 14,95,- per maand. Je betaalt dan EUR 0,40,- cent extra per wasje. Woon je in een studentenhuis in Groningen? Dan kan je dit met je huisgenoten verdelen. Je kan er ook voor kiezen om een vast bedrag per maand te betalen. Dan betaal je EUR 22,95,- per maand.

Dit is misschien net iets meer dan het leasen van een echte budget wasmachine. Toch krijg je er veel voor terug.

  • Je wast met de allerzuinigste en beste wasmachine
  • Je kleding wordt beter schoon en blijft langer mooi
  • Onderhoud en reparatie is inbegrepen
  • De bezorging is gratis
  • Je kan iedere maand opzeggen

En, je draagt bij aan circulaire en duurzame wereld! Je voorkomt verspilling van: stroom, water, wasmiddel en grondstoffen.

Wasmachine leasen Groningen: Miele W1

Op dit kan je bij ons alleen de Miele W1 wasmachine leasen in Groningen. Deze wasmachine heeft het hoogste energielabel (A+++). De automatische wasprogramma’s zorgen voor een nog lager energieverbruik.Eén van de slimste functies van de wasmachine is de Softcare trommel. Hierdoor blijft jouw kleding veel langer mooi. Ook heeft deze Miele wasmachine een automatisch doseringssysteem. Dit systeem voorkomt verspilling van wasmiddel. Goed voor je portemonnee en het milieu dus!

 

Wasmachine leasen Groningen: hoe werkt het?

Het afsluiten van een Bundles abonnement is heel makkelijk, vergelijkbaar met een wasmachine huren.

  1. Je kiest het abonnement dat bij jou past
  2. Binnen 3 dagen plannen we de gratis bezorging en installatie in
  3. Je betaalt maandelijks & geniet van de beste service

 

Bekijk wasmachine