De beste wasmachine leasen voor de laagste prijs in Utrecht.

Vanaf EUR 12,95 per maand een Miele wasmachine huren in Utrecht. Bespaar direct kosten! De wasmachine
wasmachine huren duurzaam

Kwaliteit

wasmachine huren duurzaam

Duurzaam

voordelig wasmachine huren

Voordelig

wasmachine huren met de beste service

Beste service

Wasmachine leasen Utrecht

Ben je op zoek naar een goede wasmachine voor de beste prijs? Dan zit je bij Bundles goed! Bij ons kan je de beste wasmachine leasen voor een zeer voordelige prijs. Je leased bij ons al een Miele wasmachine vanaf 12,95,- p/m.

Hoe kan dat? Wij maken gebruik van Miele wasmachines die enorm lang mee gaan. Duur zou je denken, maar dat is niet zo. De aanschafwaarde van een Miele wasmachine is hoog. Echter, door de goede kwaliteit van de apparaten is er minder onderhoud en reparatie nodig. Bovendien kunnen we de apparaten enorm lang gebruiken.

 

wasmachine huren of leasen

Bundles abonnement

Een Bundles abonnement lijkt sterk op een wasmachine leasen. Toch zijn er een aantal belangrijke voordelen.

  • Een Bundles abonnement is goedkoper dan een wasmachine leasen.
  • Een Bundles wasmachine leasen is duurzaam. We gebruiken alleen apparaten die enorm lang mee gaan. Bovendien worden alle onderdelen zoveel mogelijk hergebruikt en uiteindelijk gerecycled.
  • Je kan iedere maand het abonnement opzeggen. Je zit dus niet vast aan lange contracten. Wasmachine huren 2.0 noemen wij dat.
Wasmachine huren Leeuwarden

Waarom Miele?

Bij Bundles kiezen we voor Miele wasmachines. Wij vinden dat de Miele W1 op dit moment de beste wasmachine is op de Nederlandse markt.

Hij beschikt over het A+++ label en is enorm zuinig. De wasmachine gebruikt daarom minder water, stroom en wasmiddel dan veel andere wasmachines.

Hij heeft een geluidsniveau van 48 dB tijdens het wassen en 73 dB tijdens het centrifugeren. Dit is enorm stil. Centrifugeren gaat met 1600 toeren per minuut. Door het hoge toerental verliest de was relatief veel vocht tijdens het wassen en gaat het drogen een stuk sneller.

Bovendien heeft de Miele WKG 120 WCS een aantal coole functies zoals de Thermo-SoftCare-trommel. Hierdoor kreukt de was minder en blijft het wasgoed langer mooi.

Hoe werkt het?

Dus wil je een wasmachine leasen in Utrecht? Het afsluiten van een abonnement is heel makkelijk. Bovendien is de bezorging gratis, door heel Nederland.

  1. Kies het abonnement dat bij jou past
  2. Binnen 3 dagen word je gebeld voor het maken van een bezorgafspraak
  3. Je wast met de beste wasmachine en geniet van de beste service

Je zit nergens aan vast en kan dus iedere maand opzeggen. Voor het verhuizen van de wasmachine vragen wij alleen een verhuisbijdrage van € 89,-.

Bekijk abonnementen
wasmachine huren amsterdam

Leasen wasmachine

Guido Braam

Directeur Valley Creators en Co-owner Powered by meaning

“Betalen per wasbeurt in ons gezin geeft in alle opzichten een nieuwe betekenis aan de was draaien.”

lease wasmachine

Ronald van den Hoff

Oprichter Seats to Meet

“Ook in de circulaire economie moet er gewassen worden, maar dan wel anders!”

wasmachine huren

Iris Dorine

Fotografe

“De reden dat ik voor bundles heb gekozen is dat het een fijne deal is voor iemand als ik die niet weet wanneer ik waar woon en wat ik precies ga doen de komende tijd. Een goede wasmachine kopen is dus een flinke uitgave die ik liever niet doe en zo kan ik er toch een hebben...”

wasmachine huren

Harm van der Linden

Student

“Sinds kort heb ik een wasmachine van Bundles thuis staan! Met mijn studentenbudget is Bundles een ideale uitkomst: wel een zuinige, nieuwe, kwalitatief goede machine, maar niet in één klap een groot bedrag neerleggen of voor een goedkopere wegwerpmachine moeten gaan.”

Vragen?

Bel 085 401 19 08 of laat je nummer achter
dan nemen we contact met je op!