klanten vertellen
Independent reviews

Bundles reviews

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster4.5/5 (184 reviews)
5
review ster
 
139 (75.5%)
4
review ster
 
34 (18.5%)
3
review ster
 
1 (0.5%)
2
review ster
 
0 (0.0%)
1
review ster
 
1 (0.5%)
  • Peter
  • 27-05-2017
  • Herpen
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

  • Mila
  • 18-05-2017
  • Enschede
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Ik heb de wasmachine nog geen week dus ik heb nog maar korte ervaring met Bundles. Die ervaring is wel heel positief. Van telefonisch contact voor vragen, het online plaatsen van de bestelling tot de levering en installatie van de wasmachine, het is allemaal zo gemakkelijk en snel verlopen. Zeer tevreden. En niet geheel onbelangrijk, de wasmachine is erg goed. Makkelijk in gebruik, stil en goede wasresultaten!

  • Bharti
  • 14-05-2017
  • Den Haag
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Receptie en infoverstrekking is zeer goed.
Apparaat is zeer snel op ideale tijdstip geleverd en gemonteerd.
Apparaat wast ideaal.
Kan mn eigen kosten bepalen door de slimme meter en het aantal wasbeurten.

  • Leonie
  • 08-05-2017
  • Deurne
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Er was een foutje had een w1 besteld maar kreeg de classic.
Gebeld en nu is het abonnement aangepast met toezegging als het niet bevalt dat ik alnog de grotere kan krijgen.

  • Lisa
  • 03-05-2017
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

  • Arjen
  • 02-05-2017
  • Bussum
  • Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Goede, snelle levering. Uitleg apparaat kan beter. Is het een idee om de belangrijkste aanwijzingen op een A4tje mee te leveren? Zou ook graag Miele wasmiddel en droogmiddrldn via Bundles willen bestellen.

  • Petra
  • 11-04-2017
  • Buitenpost
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview ster

  • Ton
  • 30-03-2017
  • Zeewolde
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Bezorgservice was top, uitleg apparaten heel fijn!

  • Louis
  • 28-03-2017
  • Groningen
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

  • Louis
  • 28-03-2017
  • Groningen
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Wij hadden al een wasmachine en hebben vorige week ook de Miele droger laten installeren. Wij zijn zeer enthousiast over Bundles. Ideaal systeem. Mooie nieuwe machines en wij besparen op energie hebben wij al gemerkt aan de wasmachine. Dit zal ook wel met droger het geval zijn.
Dus Bundles een aanrader!!.

  • Willie
  • 22-03-2017
  • Winterswijk
  • Wassen, Vaatwassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

We hebben het nog niet zo lang maar tot nu toe goed

  • Frans
  • 21-03-2017
  • Almelo
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview ster

Geweldig om een Miele wasmachine te kunnen huren.
Je wordt ook bewuster met wassen en schoon resultaat.

  • Hans
  • 14-03-2017
  • Rotterdam
  • Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Uitstekend initiatief. Eerlijke prijzen. Prima georganiseerd.

  • Ed
  • 11-03-2017
  • Castricum
  • Vaatwassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Snelle acceptatie en levering. Apparaat sinds begin mrt. over duurzaamheid heb ik dus nog geen oordeel.

  • Humphrey
  • 10-03-2017
  • Utrecht
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview ster

Een moeilijke start. De 1e bezorgingsdag werdt er af gebeld. Bij de bezorging zouden we een nieuwe machine krijgen wat echter niet zo was. De machine stonk naar natte hond. Ook de beloofde wasmiddel en beschrijving waren er niet bij. Hierop gereclameerd, beschrijving via mail gekregen, wasmiddel toegezonden gekregen en op advies de machine gespoeld. De machine bleek ander halve maand oud te zijn. Nu overigens dik te vreden, stille machine en wast prima.

  • Harry
  • 06-03-2017
  • Eindhoven
  • Vaatwassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Het niet op voorraad hebben en het naleveren van de bundles stekker had beter gecommuniceerd kunnen worden. Heb er nu voor moeten bellen. Levering is perfect gegaan netjes aangesloten nieuw apparaat gekregen en oude is mee retour gegaan mijn eerste ervaring is dus zeer goed. Vaatwasser functioneert goed. Is stil en zuinig. Veel beter als mijn 18 jaar oude vaatwasser die ik eerst had.

  • Ton
  • 06-03-2017
  • Harderwijk
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Buddy voor abonnement ontbreekt helaas

  • Julia, namens Glen
  • 15-02-2017
  • Utrecht
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview ster

Het principe is prima, en jullie zijn heel behulpzaam. De professionaliteit vanaf het begin kan nog iets beter: het meegeleverde wasmiddel is niet erg duurzaam, en dat moesten we zelf ontdekken. De navulflacons voor het doseersysteem die we van jullie gaan krijgen (wel goede service, trouwens!), hadden we eigenlijk al bij de levering verwacht. We hebben de machine nu een paar keer gebruikt, en dat bevalt goed. Lekker stil, lekker schoon, maar het programma duurt wel lang.

  • Arno
  • 11-02-2017
  • Breda
  • Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Snelle en correcte levering van de droger.
Een zeer laag maandbedrag voor een topklasse droger.
Droger is een fijn apparaat die zeer stil zijn werk doet.
Droogtijd valt reuze mee circa 2 uur voor een 8 kg katoen is een prima tijd.
Is daarnaast ook nog extreem zuinig 0,8KWh voor een volle lading is een prima waarde.
Al met al zeer tevreden over de droger en Bundles

  • Mark
  • 09-02-2017
  • Assendelft
  • Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Nog maar één week ervaring, maar die tot nu toe goed

  • Edlef
  • 07-02-2017
  • Heemstede
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Goede en persoonlijke communicatie. En het apparaat wordt binnen 3 (werk)dagen gebracht en geïnstalleerd door aardige jongens. De was komt er schoon uit! De machine is stil met veel mogelijkheden. Wel nog maar kort nu in mijn bezit. Dus kan iets zeggen over de duurzaamheid van het apparaat.

  • Yvonne
  • 07-02-2017
  • Oisterwijk
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Levering op tijd, duidelijke uitleg over apparaat, keurig personeel.
Maar hoe geef ik het aantal wasbeurten door?

  • Nevlynn
  • 05-02-2017
  • Lopikerkapel
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Al geruime tijd de wasmachine en wasdroger in gebruik. De apparaten zijn super en eenvoudig in gebruik. Maandelijks duidelijk overzicht, geen omkijken meer naar. Nu even wachten tot de vaatwasser aan vervanging toe is.

  • Debby
  • 30-01-2017
  • Heerhugowaard
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Altijd beschikbaar voor vragen, erg tevreden...

  • Rogier
  • 25-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Fijne samenwerking!

  • Jaap
  • 25-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Bundles laat mensen op een concrete manier bijdragen aan een circulaire, duurzame economie. Daarnaast werkt het gewoon makkelijk.

  • Stijn
  • 25-01-2017
  • AMSTERDAM
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Het werkt allemaal top!

  • Sebastiaan
  • 25-01-2017
  • Vijfhuizen
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Ik ben via via in aanraking gekomen met Bundles. Voorheen deed mijn moeder altijd mijn was aangezien ik geen wasmachine had (wat op zich niet verkeerd is). Nu op een leuke manier een mooie wasmachine gekregen en het is nog duurzaam en betaalbaar ook!

  • David
  • 25-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Goede levering, top apparaat en zeer makkelijk allemaal in gebruik. Absoluut aan te raden.

  • Jorrit
  • 25-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Geweldig initiatief en een goede service!

  • Ard
  • 25-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

  • Mathies
  • 25-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Waanzinnig concept!

  • Marco
  • 25-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Duurzaam wassen geef me een goed gevoel verder de wasmachine is van goede kwaliteit en de prijzen zijn goed betaalbaar.

  • Jan
  • 25-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

comfortabel, duurzaam,voordelig en een top service

  • Stephan
  • 25-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Top concept! Had er jaren eerder mogen zijn, dit is voor ons een echte uitkomst gebleken.

  • Herman
  • 25-01-2017
  • Alkmaar
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Fijne wasmachine en droger en aardige mensen bij Bundles!

  • Sylvia
  • 23-01-2017
  • Leiden
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Nooit problemen gehad! Goede wasmachine.

  • Wendy
  • 23-01-2017
  • Doetinchem
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Mooi idee..

  • Wieke
  • 19-01-2017
  • Rotterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Sinds eind oktober jl. huur ik van Bundles een Miele wasmachine, die me meteen prima is bevallen. De machine doet z'n werk zoals het hoort en maakt daarbij weinig geluid. Toevallig had ik afgelopen zondag een klein technisch probleempje met een mededeling op het scherm, maar dit werd telefonisch heel vriendelijk en effectief opgelost. De gesprekken met de klantenservice van Bundles en van Miele waren plezierig en duidelijk. Kortom: ik ben heel tevreden.

  • Diederik
  • 19-01-2017
  • Ede
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Leuk om met een duurzaam concept mee te doen, bezorging mag wel wat ssneller!

  • Marleen
  • 18-01-2017
  • Breda
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

  • Eva
  • 16-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

  • Bas
  • 16-01-2017
  • Amsterdam
  • Vaatwassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

  • Daniel
  • 15-01-2017
  • Almere
  • Wassen, Drogen, Vaatwassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Snelle en vakkundige service.

  • Zosha
  • 15-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview ster

Alles is prima, alleen de webapp werkt nog niet naar behoren.

  • Marcel
  • 15-01-2017
  • Sprang-Capelle
  • Vaatwassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Mooie start van abonnementen op apparaten! Leuk om daar vanaf het begin bij betrokken te zijn

  • Jantiena
  • 14-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

  • Marij
  • 14-01-2017
  • Geldrop
  • Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Ik ben heel blij met mijn droger, let nu ook meer op hoe vaak ik hem gebruik dus goed voor het milieu. Hoop in de toekomst ook een wasmachine via Bundles te gaan gebruiken! Kortom een prima concept!

  • Marja
  • 13-01-2017
  • Zoetermeer
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

duurzame apparaten zijn vaak duur in aanschaf, bij weinig verbruik komen de (dure) kosten vaak na de garantie periode.

  • Lucille
  • 13-01-2017
  • Kerkrade
  • Wassen, Vaatwassen

review sterreview sterreview sterreview ster

Let goed op of het aantal wasbeurten klopt.
Bij ons zijn er verschillen geconstateerd tussen wat jullie en wij hadden geregistreerd.
Dat hebben jullie tot nu toe netjes opgelost.

  • Esther
  • 13-01-2017
  • Hilversum
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe huurwasmachine, het werkt als een speer!

  • Amrita
  • 12-01-2017
  • Brummen
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Het apparaat zelf gebruik ik niet en ken ik niet (staat in huis dat ik verhuur). Contact met Bundles en service ervaar ik als goed. Leuke dienst leveren jullie.

  • Gea
  • 12-01-2017
  • 's-Gravenhage

review sterreview sterreview sterreview ster

Prima idee

  • Erick
  • 12-01-2017
  • Harfsen
  • Vaatwassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

  • jan
  • 12-01-2017
  • wassenaar
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Ben enorm tevreden

  • Pascal
  • 12-01-2017
  • Ossendrecht
  • Wassen, Drogen, Vaatwassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Zeer goede service
Wordt snel geantwoord als men vragen heeft
Indien problemen die niet via mail of telefonisch kunnen oplossen, sturen ze een expert.

  • Herman
  • 12-01-2017
  • Grave
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

  • Erik
  • 12-01-2017
  • Nijmegen
  • Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Ik mis de app (voor de apple) en een dashboard op de website om mijn gebruik in te zien.
De service kan ik weinig over zeggen. Alles werkt naar behoren en nog geen service nodig gehad.

  • raymond
  • 12-01-2017
  • Purmerend
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Goede en stille machine wast zeer goed. Ook zijn de kosten gering. Uitstekend product.

  • Myriam
  • 12-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Topmachine met goede kwaliteit

  • Jose
  • 12-01-2017
  • Rotterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

  • Lara
  • 12-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview ster

  • Koen
  • 12-01-2017
  • Utrecht
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Ik vind het jammer dat er slecht is in te zien wanneer ik een wasje heb gedraaid. Er is ook geen informatie hoe dit berekend of bekeken wordt. Verder super!

  • Bastiaan
  • 12-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Erg tevreden over bundles. Twijfel soms wat aan het resultaat van de wasmachine, heb het gevoel dat kleren snel verkleuren.

  • Mathilde
  • 12-01-2017
  • Maastricht
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

  • Anneke
  • 12-01-2017
  • Leeuwarden
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Heb wel eventjes moeten wachten op de wasmachine, maar hij wast super.

  • Inge
  • 12-01-2017
  • Alkmaar
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Super geweldig en dan heb ik het niet alleen over het concept en de machines. Wat een menselijke mensen werken er bij jullie. Bedanky

  • Jo
  • 12-01-2017
  • Uitgeest
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

geweldige service

  • Heloise
  • 12-01-2017
  • Sleeuwijk
  • Vaatwassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Echt fijne service en top kwaliteit. Het kan volgens mij nóg duurzamer door wasmiddel en watertoevoer en elektra mee te nemen, maar dat is lastig dus voor nu top!

  • Gea
  • 12-01-2017
  • 's-Gravenhage
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview ster

Prima als je de middelen niet hebt voor een nieuwe apperaat

  • Bettina
  • 12-01-2017
  • Rotterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

super tevreden

  • Patrick
  • 12-01-2017
  • Hilversum
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

  • Jacqueline
  • 12-01-2017
  • Den Haag
  • Wassen, Drogen, Vaatwassen

review sterreview sterreview sterreview ster

  • roy
  • 12-01-2017
  • Rotterdam
  • Wassen

Goedemiddag, heb nog wel een opmerking en hoop dat u mij daarin een reactie kan geven. We hebben dus zeep wat in flessen zit gekregen die aut dan ook de was ingaat. Alleen als de kleren na de wasbeurt eruit komen ruik je letterlijk geen geur. Echt alleen water geur.Dit was al sinds was nr 1

  • Jeannette
  • 12-01-2017
  • Cuijk
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Fantastiche formule

  • Gerrit
  • 12-01-2017
  • Hilversum
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview ster

Prettige samenwerking

  • Illias
  • 12-01-2017
  • Den jaag
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Super bedrijf

  • Patricia
  • 10-01-2017
  • Hilversum
  • Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Mijn kleding komt goed uit de droger.

  • Danny
  • 09-01-2017
  • Amersfoort
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Snelle levering. Kan ik weer lekker mijn kleren wassen!

  • Arnout
  • 09-01-2017
  • Deventer
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Goed apparaat, verder niet veel bijzonders..

  • Coen
  • 09-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Fijn bedrijf. Installatie van de wasmachine ging perfect. Oude machine keurig meegenomen. Aansluiting op internet bleek niet goed te werken - werd ik telefonisch over ingelicht en werd opgelost. Wasmachine is een prachtapparaat. Aangezien mijn 20 jaar oude wasmachine vervangen is door een nieuwe gebruik ik minder stroom/water = duurzaam

  • Diny
  • 07-01-2017
  • Rijen
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Ik ben blij met alle tips voor schoon en zuinig wassen en het onderhoud van de apparaten voor een probleemloos gebruik. Zo werken we samen aan een duurzaam resultaat.
Ben niet zo enthousiast over het automatisch doseerbaar wasmiddel van miele wat betreft de geur.

  • Rob
  • 07-01-2017
  • Moergestel
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Fantastisch initiatief!
Altijd een topkwaliteit wasmachine ter beschikking en bewuster omgaan met wassen doordat je per wasbeurt betaald en inzicht in je energieverbruik krijgt.

Verder ook een hele snelle en goede service bij installatie en vragen!

Alles werkte direct als een zonnetje na een soepele installatie van de nieuwe wasmachine, waarbij de oude ook meteen werd opgehaald!

  • richard
  • 07-01-2017
  • amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

prima... geen klachten.. En als er wat is dan is het met een telefoontje opgelost

  • Fenna
  • 07-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview ster

Ik vind het fijn dat ik toch een dure zuinige wasmachine kan hebben als student zonder al te veel meteen neer te moeten leggen. De per was prijs zou nog wel wat omlaag mogen vind ik.

  • Steven
  • 06-01-2017
  • Almetr
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Goede kwaliteit qua service en apparaat

  • Susanna
  • 06-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Ik heb slechte ervaringen met goedkope wasmachines en een goeie dure kunnen we niet betalen. Daarom is dit ideaal! En de service is uitstekend. Ik wil nooit meer anders.

  • David
  • 06-01-2017
  • Eindhoven
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview ster

Ik ben erg tevreden over dit mooie concept, maar zou aanraden de wasverzachter te implementeren in de was 'cartridge' die je onderin de machine stopt. Immers, lekker ruiken en zacht aanvoelen van je was moet het eindresultaat toch zijn lijkt me...

  • Jan
  • 06-01-2017
  • Purmerend
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

een zeer goede wasmachine tegen naar verhouding lage kosten, veel gemak

  • Gina
  • 06-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

  • Hendrik Jan
  • 06-01-2017
  • Den Haag
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview ster

Tot nu toe geen problemen ondervonden

  • Kitty
  • 06-01-2017
  • Tilburg
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview ster

Tot nu toe nog geen klachten.

  • Hieke/Louis
  • 06-01-2017
  • Groningen
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Prima service en mooi systeem

  • Joep
  • 06-01-2017
  • Amersfoort
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Een full serviceachtige aanpak van wassen as a service incl "gratis" water en elec gebruik, waarbij smart washing a la smart charging van ev extra benefits en duurzaamheid kan leveren, kan geheel completeren.

  • Christien
  • 05-01-2017
  • Huizen
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview ster

Tot nu toe tevreden. Was 3 deaait nu

  • Caspar
  • 05-01-2017
  • Rijswijk
  • Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Tot nu toe gaat het prima, dus geen klachten.

  • J
  • 05-01-2017
  • Enschede
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Ik zou t iedereen aanraden.

  • Annet
  • 05-01-2017
  • Burdaard
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

De ervaring met de apparaten op zich zijn geweldig. Het concept is ook geweldig en de prijs redelijk.
Bij aflevering van de wasmachine bleek alleen achteraf dat de afvoer van de oude wasdroger vergeten was aan te sluiten, daarom is er vocht in de oude droger gelopen, daar kwamen we pas achter toen het al te laat was en zijn genoodzaakt om ook een droger te bestellen. Ook is tijdens de installatie een y-aansluiting gebroken die op de waterleiding zit ivm de afwasmachine die er ook op aangesloen zit. Er is dus schade geweest bij de installatie maar we hadden al getekend voor goed afleveren want dat kun je natuurlijk niet controleren. Daar voelden we ons wel wat belazerd. Omdat de droger heel snel afgeleverd is en de overtuiging dat het niet opzettelijk gebeurde is hebben we het verder zo gelaten. Het wrange gevoel is er echter nog wel. Het gemis van een app en het feit dat mijn e-mailadres niet wordt aangepast na twee keer aangeven vind ik wel erg slordig want het lijkt nu op snelle business met slechte service. Daarom is het totaaloordeel lager dan het zou kunnen zijn.

  • Maarten
  • 05-01-2017
  • Alkmaar
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Echt een super mooie dienst! Machine is top, en toen ik een vraag had kreeg ik meteen iemand aan de lijn. Ik hoop wel dat de prijs nog een klein beetje omlaag gaat.

  • Ruby
  • 05-01-2017
  • Den Haag
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview ster

Goede machines, aardige mensen. Er lijkt iets niet helemaal goed te gaan met de teller, hij maakt heel vaak ratelend geluid ook als je alleen langs loopt en de hoeveelheid wasbeurten lijkt ook hoger dan het eigenlijke aantal.

Hartelijke groet,

  • Ellis
  • 05-01-2017
  • Renkum
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Tot dusver super: zorgeloos wassen met super wasmachine, goede bereikbaarheid. Voor mij is een bundles abonnement een super oplossing.

  • Anita
  • 05-01-2017
  • Bergen op Zoom
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

  • Iet
  • 05-01-2017
  • Sassenheim
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Prima apparaten, voor zover ik het nodig heb gehad, en dat is niet veel! prima service

  • Nikish
  • 05-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview ster

Wat betreft duurzaamheid, ik weet niet zo goed waar dat op slaat, duurzaamheid van het apparaat of juist het milieu. Apparaat 7 en milieu ook 7.

  • Lennard
  • 05-01-2017
  • Rotterdam
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

helaas zijn de internetconnectieboxen niet voorradig zodat we het gebruik niet kunnen monitoren.

  • Maike
  • 05-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Ik raad het iedereen aan en ben erg blij! Allemaal snel en makkelijk geregeld. Goede service en allemaal duurzaam!

  • Wim
  • 05-01-2017
  • Zaandam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Ik ben hier gewoon blij mee. Kan hier een heel mooi commercieel verhaal vertellen, maar ik heb nu voor een relatief goed bedrag een A-merk wasmachine die ik niet zomaar zou aanschaffen. Ben bewuster van hoe vaak ik was, maar als ik eerlijk ben is dat van relatief minder belang. Jullie service en benaderbaarheid is uitstekend.

  • Loredana
  • 05-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Heel blij met mijn abonnement bij
Bundles! Fijne en vriendelijk service! Het is een plezier om een wasje te draaien!

  • Remco
  • 05-01-2017
  • Volendam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Prima concept en blijf daar vooral mee doorgaan heren! Wellicht een idee om dit jaar iets meer te doen met interactieve acties vanuit de APP op je mobieltje/tablet. Immers is internet-of-things steeds meer aan het doorkomen.

  • Ute
  • 05-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

ik ben zo blij dat ik eindelijk met een Miele kan wassen. Een wasabonnement is financiëel beter te doen en bovendien duurzaam. De kosten voor iedere wasbeurt maken mij bewuster waardoor ik nog een keer iets doe voor mijn portemonnaie en voor het milieu. Ik zie alleen maar voordelen.

  • Jan
  • 05-01-2017
  • Vlaardingen
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Worden op de hoogte gehouden. Over alles

  • Stefanie
  • 05-01-2017
  • Tilburg
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

  • Saskia
  • 05-01-2017
  • Schiedam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Wasmachine ben ik erg tevreden over.
Maar ook de klantenservice is goed bereikbaar en erg vriendelijk

  • AG
  • 04-01-2017
  • Haarlem
  • Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Geweldige service, goed apparaat. Heerlijke oplossing voor de dames.

  • Saskia
  • 04-01-2017
  • breda
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview ster

  • Nanni
  • 04-01-2017
  • Schoorl
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Ik ben heel tevreden met de wasmachine, ik ga nu veel bewuster om met wassen, er kan veel in de trommel dus ik wacht tot ik genoeg wasgoed heb om hem goed te vullen. Dus geen waterslurpende wissewasjes meer... !

  • Alberic
  • 03-01-2017
  • Utrecht
  • Wassen

review sterreview sterreview ster

Er zou een app komen die ons zou helpen nog milieuvriendelijker te wassen. Heb deze nog steeds niet gezien.

  • jos
  • 03-01-2017
  • maastricht
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

perfect en kwalitatief keigoed apparaat (Miele, er is geen betere...), prettige persoonlijke helpdesk.
Kortom een frisse en moderne innovatieve groene onderneming: Bundles for ever!

  • Ruud
  • 03-01-2017
  • Hoofddorp
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Alles werkt prima en snelle reactie bij vragen.

  • Ria
  • 03-01-2017
  • Stompwijk
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Goede wasmachine, goede service

  • Olivia
  • 03-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Machines & service van Bundles zijn top, prijs nog wat te hoog.

  • Cathelijn
  • 03-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Ik ben ontzettend blij met de twee apparaten die ik thuis heb staan en vind dat de kosten enorm opwegen tegen de baten. Dienstverlening vanuit Bundles vind ik buitengewoon vriendelijk en persoonlijk, werkelijk niets op aan te merken.

  • Niek
  • 03-01-2017
  • FRANEKER
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

  • Robert
  • 03-01-2017
  • Son
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview ster

Enthousiast bedrijf. Goed idee. Toekomst georiënteerd.
Levertijd van machine en m.n. wasmiddel behoeft verbetering.

  • Tirtsa
  • 03-01-2017
  • Vleuten
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Wat ik nog mis zijn de adviezen over hoe we bijvoorbeeld nog slimmer en zuiniger zouden kunnen wassen.
Verder heel tevreden. Denken zelfs over een droog machine te laten komen

  • Jos
  • 03-01-2017
  • Almere
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

  • Dianna
  • 03-01-2017
  • Deventer
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Bevalt mij erg goed, prima apparaat en goede service.

  • Rob
  • 03-01-2017
  • Lelystad
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview ster

Wij zijn over de wasmachine zeer tevreden maar de droger niet vandaag moet er voor de vierde keer een monteur bij komen kijken hij blijft iedere piepen voor de filter schoon te maken dat doen we steeds zonder resultaat de was hangt nu in de badkamer vervelend,maar bundels kan hier niets aan doen de service van bundels is prima

  • Gerrit
  • 02-01-2017
  • ROOSENDAAL
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Goede service en vriendelijk personeel

  • Leo
  • 02-01-2017
  • Rotterdam
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

De apparaten worden netjes op hun plek gezet en aangesloten. Prima service

  • Marianne
  • 02-01-2017
  • Renkum
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Ik ben erg blij met deze oplossing en vooral omdat dat de wasmachine niet op de sloophoop terechtkomt. En ik had nooit zo een dure machine kunnen betalen, dus helemaal top.

  • Pascal
  • 02-01-2017
  • Hilversum
  • Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Leuk nieuw concept! Ik doe meer omdat ik hoop dat dit de 'nieuwe economie' gaat worden.

  • Jean philippe
  • 02-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

  • Robert
  • 02-01-2017
  • Berkel en Rodenrijs
  • Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

de wasdroger werkt prima droge was in een korte tijd,en het idee betalen voor gebruik in plaats van bezit staat mij erg aan!

  • José
  • 02-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview ster

Mijn ervaring is zeer goed, echter mis ik de app om zelf te kunnen zien wat ik nou eigenlijk verbruik en of de aantal wassen echt kloppen

  • Ellen
  • 02-01-2017
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview ster

Ik zou alleen wat lekker geurend wasmiddel
Willen en mijn witte was is eerlijk gezegd meer grijs aan het worden.

  • k
  • 02-01-2017
  • rossum
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

  • Arjan
  • 02-01-2017
  • Alphen aan den Rijn
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview ster

idee is goed, de uitwerking is minder. Het lijkt gewoon op een financiele constructie dan op een duurzaam concept. Waar blijft de app waarmee je inzicht krijgt in je was? Waarom is dat apparaat zo ingewikkeld? En waarom is er geen service dat je wasmiddel thuisgestuurd krijgt als deze bijna op is. Kortom, goed idee, maar tot nu toe is het alleen maar een soort huurkoop constructie

  • Ilona
  • 02-01-2017
  • Maassluis
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

We zijn zeer tevreden

  • Max
  • 02-01-2017
  • Aarle-Rixtel
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Simpel en helder concept. Degelijke machines en een uitstekende klantenservice.

  • F.A.
  • 02-01-2017
  • Havelte
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview ster

Goede ervaring. Er is echter iets wat ik al eerder aan heb gegeven en dat heeft te maken met de missie van Bundles: "De missie van Bundles is dan ook om huishoudens comfortabel, duurzaam en voordelig te laten wassen". Vooral dat laatste punt is voor mij niet te zien omdat Bundles zich concentreert op grotere huishoudens. Ik heb een éénpersoons huishouden. Een machine met wascapaciteit 8 kg maakt dat ik ruimschoots onder het minimum van 10 wassen per maand blijf. En dit maakt de wasbeurten voor mij bijzonder prijzig. Waarom wordt er niet een minimum van 5 wasbeurten ingesteld en de prijs daarop aangepast ?? De duurzaamheid van een machine ligt ook hoger bij een éénpersoons huishouden door het geringe gebruik

  • guido
  • 02-01-2017
  • soest
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Onlangs verhuist en de verhuisservice zat in het maandbericht. Van bezit naar gebruik blijkt ook een goed idee als je gaat verhuizen ;)

  • Gerry
  • 02-01-2017
  • Tilburg
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Het duurde even voordat ik de bediening helemaal door had maar Marcel heeft mij hier een geweldig steuntje en tip gegeven en nu loopt alles fantastisch. Ligt puur aan mijn ervaring met de wasmachine en de droger en niet aan de apparaten!!

  • Dick
  • 02-01-2017
  • Bussum
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Ik vind dit systeem bundles top. Snel, goedkoop en super goed

  • Tienko
  • 02-01-2017
  • Hoensbroek
  • Drogen

review sterreview sterreview sterreview ster

Zeer tevreden. Gaan in de toekomst ook voor wassen via Bundles. Misschien ook voor vaatwassen.

  • Tanja en koos
  • 02-01-2017
  • Purmerend
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview ster

Wij waren heel erg tevreden naar zijn dat steeds minder aan het worden.
A.onduidelijkheid over de oude voorwaarden en prijzen en de nieuwe voorwaarden en prijzen.
Na een telefonisch contact zouden de nieuwe voorwaarden voor ons voordeliger zijn, mooi niet hoogste naandrekening tot dan, kan zijn dat wij het niet snappen maar een goede uitleg schriftelijk bevestigd ontbreekt dan ook.
B. En dit vind ik het ergste, toen we na aanvangkelijke aarzeling besloten ook een droger te nemen was de prijs plots redelijker zeg maar wat ik zelf ingeschat had maar uitleg ontbrak waarom de keer ervoor de prijs zoveel hoger was, de hoog naar mijn mening, maar na het telefoontje zou de droger gebracht worden wat ik dan mis Is een bevestiging per mail dat er afgesproken is.
C. En als klap op de vuurpijl kregen we een Gebruikte droger, hier was NOOIT sprake van en dan hoef ik het ook niet meer, maar goed aan de telefoon na veel gesteggel komen jullie hem omruilen, WANNEER is niet bekend wederom geen bevestiging mail, ondertussen is onze oude droger er natuurlijk ook niet meer dus dit heeft gigantische problemen.
Laat ik afsluiten met dat ik Bundles prima vind maar onduidelijkheid over prijs en droger en de zeg maar belabberde communicatie en dat laatste zal ook oorzaak van andere problemen zijn.

  • Mik
  • 02-01-2017
  • Achtmaal
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Alles perfect geregeld & laat mij 'n stuk bewuster omgaan met wassen/drogen & de belasting voor 't milieu...

  • Valley Beta
  • 02-01-2017
  • Hoofddorp
  • Vaatwassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Vaatwasser van goede kwaliteit maar programma's duren over algemeen lang waardoor gebruikt in horeca omgeving soms uitdagend is. Back-office goed geregeld.

  • Rob
  • 30-12-2016
  • Hoofddorp
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview ster

Ik ben aangesloten omdat ik het concept wil ondersteunen, en ik geloof in een toekomst waarin we betalen voor prestatie van producten en diensten.

Verder is het een gewone wasmachine die goed werkt. Prijs is gewoon nog veel hoger in vergelijking met wanneer ik een wasmachine koop. Door het abonnement betaal je namelijk binnen 6 jaar de hele machine terwijl die makkelijk 15 jaar meegaat.

Daarnaast wordt er op duurzaamheid nog weinig gedaan. Miele wil de apparaten nog steeds verkopen (in dit geval niet aan mij, maar aan Bundles) en dat bevordert niet de circulariteit.

Als de 2 bovenstaande elementen (prijs en circulariteit) de komende jaren niet verbeteren, weet ik niet zeker of ik klant zal blijven.

Zoals gezegd, conceptueel heel mooi, en geloof ik er in, alleen het moet wel écht circulair worden, en op een bepaald moment kunnen concurreren op prijs.

  • Gabriella
  • 30-12-2016
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Fijn .klantvriendelijk en top service!!

  • Margo
  • 30-12-2016
  • Lelydtad
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview ster

Ik ben dik tevreden, schone was, weinig energieverbruik, helemaal top!

  • Margo
  • 30-12-2016
  • Lelydtad
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview ster

Ik ben dik tevreden, schone was, weinig energieverbruik, helemaal top!

  • Michael
  • 30-12-2016
  • Den Haag
  • Wassen, Drogen, Vaatwassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Heerlijk ontspannen!

  • Christiaan
  • 30-12-2016
  • Lopikerkapel
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

  • Wim
  • 30-12-2016
  • Apeldoorn
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview ster

Mijn totale oordel wordt minder positief om meerdere redenen:
1. De factuur komt, zonder dat er kan worden nagegaan of deze ook daadwerkelijk klopt
2. De app werd te laat gevuld en is nu helemaal niet meer te bereiken.

  • Henri
  • 30-12-2016
  • Bergen op Zoom
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

  • Charlotte
  • 21-11-2016
  • Doetinchem
  • Wassen, Vaatwassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Ik ben zeer tevreden, goede vriendelijke service, fijne apparaten (super-de-luxe). Ik zou bundles asn iedereen aanbevelen en dat doe ik dan ook.

  • Hanneke
  • 21-11-2016
  • Bloemendaal
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Zeer duidelijke en snelle informatie voorziening. Fijn om zo toch gebruik te kunnen maken van een verantwoorde wasmachine. Het feit dat bundles deels op goed vertrouwen moet bouwen vind ik lef hebben en een extra reden om dit duurzame initiatief te ondersteunen.

  • Jeffrey
  • 21-11-2016
  • Deventer
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Goede service en een Miele betalen per maand is voor ons voordelig. Aanrader.

  • Erica
  • 21-11-2016
  • Amsterdam
  • Wassen, Vaatwassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Het idee om op lange termijn echt circulair bezig te zijn spreekt mij aan! Ik wilde oude maar nog werkende wasmachines nooit inruilen voor een zuiniger apparaat omdat mij dat nog milieubelastender leek. Die zorg is nu weg, omdat ik weet dat gebruikte machines zorgvuldig hergebruikt worden. En hoe heerlijk is het niet om met die zware apparaten te hoeven slepen! Alles wordt geïnstalleerd en bij defecten hoef je maar te bellen en ze staan klaar. Top!

  • Evi
  • 21-11-2016
  • Delfgauw
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Onze wasmachine was gesneuveld en ik wilde geen nieuw goedkoop apparaat kopen dat maar een jaar of 2 mee zou gaan. bundels was de perfecte oplossing! ze hebben de oude machine afgevoerd en de nieuwe boven voor ons aangesloten. De wasmachine is zuinig, stil en heeft een super grote trommel waardoor ik minder wasjes hoef te draaien. Ik word er blij van!

  • Mel
  • 21-11-2016
  • Amstelveen
  • Wassen, Drogen , Vaatwassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

  • Barbara
  • 21-11-2016
  • Amstelveen
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

  • Sophie
  • 21-11-2016
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Ik ben helemaal blij! De wasmachine werd bij mij thuis afgeleverd én aangesloten (handig, want ik ben niet zo technisch). Goede service dus. En toen ik belde met een vraag, werd ik ook erg vriendelijk te woord gestaan.

  • David
  • 21-11-2016
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Ik ben zeer tevreden. Bezorging ging erg voorspoedig en zij waren erg vriendelijk en het wassen gaat ook erg gemakkelijk. De aansluiting was zo geregeld en de machine werkt top (en is nagenoeg geruisloos). Mochten jullie binnenkort met een app komen waar ik mijn wassen kan meten en advies kan krijgen, zou dat helemaal top zijn!

  • Lisa
  • 21-11-2016
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Top initiatief, mooie producten en fijne service.

  • Valley Beta
  • 21-11-2016
  • Hoofddorp
  • Vaatwassen

review sterreview sterreview sterreview ster

Goede kwaliteit vaatwasser voor thuisgebruik. Als evenementen/horeca gelegenheid zouden meer "korte programma's" wenselijk zijn (bijvoorbeeld in 10 min wassen & drogen). Als consumenten dienstverlening erg aan te raden. In 6 maanden nog geen ervaring met defecten. Een aantal maal gebeld mbt facturatieproces en hierin een vriendelijke klantbenadering + goede en snelle service.

  • Bo
  • 22-11-2016
  • Amsterdam
  • Wassen, Drogen, Vaatwassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Bundles is de perfecte optie voor wie bewust wil wassen.

  • André
  • 22-11-2016
  • Haarlem
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview ster

Snelle en vakkundige levering. Zeer goed wasresultaat.
Helaas nog geen directe terugkoppeling op gebruik van en besparing t.o.v. andere merken en modellen van de wasmachine, van het verbruik van wasmiddel, of de mogelijkheid om wasmiddel geleverd te krijgen obv gebruik & verbruik.

  • H
  • 22-11-2016
  • Hardenberg
  • Wassen, Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Kan ik iedereen aanraden zo heb je zelf geen inverstering nodig.

  • Fieke
  • 22-11-2016
  • 's-Graveland
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Enige waar ik niet zo blij mee ben is de ondoorzichtigheid. Blijkbaar was mijn WiFi dingetje niet goed aangesloten, en ineens kreeg ik een factuur voor 10 wasbeurten in 14 dagen. Reden was (na telefoneren) dat er een 'schatting' was gedaan omdat ze geen data van mij hadden ontvangen. Doordat ik belde kwam ik er achter dat het te maken had met het verkeerd aansluiten. Liever hoor ik dit meteen van jullie kant in plaats van bellen naar aanleiding van een veel te hoge factuur. Nu ben ik meteen heel wantrouwig geworden. Ook vind ik het niet fijn dat de app er nog niet is en er ook geen informatie is over wanneer die wel komt en wat de vooruitgang is. Ik word graag op de hoogte gehouden.

  • Mariz
  • 23-11-2016
  • Rotterdam
  • Drogen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Super fijn van de bestelling tot het plaatsen tot het drogen.

  • Laura
  • 23-11-2016
  • Amsterdam
  • Wassen, Drogen, Vaatwassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Ik heb erg prettige ervaringen met bundles. De wasmachine is zuinig en wast perfect. De service is goed!

Zou wel aanraden!

  • Nick
  • 24-11-2016
  • Amsterdam
  • Wassen

review sterreview sterreview sterreview ster

Door Bundels heb ik nu een duurzame wasmachine die ook nog eens volledig voor mij werd geïnstalleerd. Super! Het contact met het bedrijf verloopt erg persoonlijk. Dat is ideaal.

  • Dannick
  • 24-11-2016
  • Amsterdam
  • Vaatwassen

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Ik heb sinds twee maanden een vaatwasser van Bundles thuis. Het apparaat werd snel bezorgd en aangesloten. Elke maand krijg je een duidelijk overzicht met het verbruik, mocht je toch vragen hebben dan is Bundles makkelijk bereikbaar. Top bedrijf!