De beste afwasmachine huren voor de laagste prijs!

Huur vanaf EUR 12,95 per maand een Miele afwasmachine en bespaar direct energie en water. Bekijk afwasmachine
wasmachine huren met de beste service

Beste service

voordelig wasmachine huren

Voordelig

wasmachine huren duurzaam

Duurzaam

wasmachine huren duurzaam

Kwaliteit

Afwasmachine huren: De beste Miele afwasmachine!

Consumentenadviesprijs € 949,- (vrijstaand)
of € 1.549,- (ingebouwd) 

 10% zuiniger dan hoogste energie efficiëntieklasse (A+++)

 Kortste programmaduur door QuikPowerWash

 Minimaal waterverbruik: 6,5 liter!

Bekijk beoordelingen
Vaatwasser huren, vaatwasser leasen

De beste prijs

Wil je een afwasmachine huren? Wist je dat een afwasmachine huren bij Bundles meer dan 50% goedkoper is dan afwasmachine verhuur bij andere partijen.

Waarom? Wij vinden dat top kwaliteit toegankelijk moet zijn voor iedereen. Want dat is leuker en voordeliger.

Jij gebruikt minder energie en water en bespaart daarom kosten. Bovendien zit je niet vast aan lange termijn contracten zoals bij de meeste verhuurders. Je blijft flexibel.

Bekijk prijzen
Wasmachine huren en leasen - Amsterdam - Eindhoven - Rotterdam - Den Haag - Groningen

Hoe het werkt

Stap 1: Kies de afwasmachine die bij jou past. Kies voor vrijstaande afwasmachine vanaf  EUR 12,95 of een ingebouwde afwasmachine vanaf EUR 14,95

Stap 2: Binnen 3 dagen plannen we een gratis bezorging in. We bouwen je afwasmachine eventueel in en nemen je oude afwasmachine mee.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op water- en energieverbruik.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Draag bij aan een schone wereld

Weet je hoe veel wasmachines, drogers en afwasmachines er per jaar in Nederland worden weggegooid? Meer dan 1 miljoen. Ontzettend zonde, daar gaan we wat aan doen!

Onze Miele apparaten gaan twee keer langer mee dan gemiddeld. Bovendien zorgen wij dat ze worden hergebruikt. Dat scheelt.

Zo doen we dat
Wasmachine huren Leeuwarden

Afwasmachine huren doe je heel voordelig met een Bundles abonnement

Een Miele vaatwasser huren is het meest voordelig bij Bundles. Een afwasmachine huren bij Bundles doe je in de vorm van een abonnement. Je hebt bij ons al een vrijstaande afwasmachine vanaf EUR 12,95 p/m en een ingebouwde afwasmachine vanaf EUR 14,95 p/m. Miele afwasmachine zijn van de beste kwaliteit! Je vaatwas wordt altijd goed schoon en jij hoeft je nergens zorgen over te maken. Miele afwasmachine gaan veel langer mee dan een gemiddelde afwasmachine. Gaat er toch iets mis? Dan komen wij hem maken!

Is een afwasmachine huren hetzelfde als een Bundles abonnement?

Nee. Er zijn een aantal verschillen. Bij Bundles hebben we kritisch gekeken naar de Nederlandse huurmarkt voor huishoudelijke apparaten. We besloten dat het beter kon. Er is een cultuur ontstaan waarbij we steeds vaker kiezen voor ‘wegwerpapparaten’. Dit zijn goedkope apparaten die sneller stuk gaan. Op de korte termijn is dit aantrekkelijk omdat je geen grote investering hoeft te doen, maar op lange termijn geldt dit niet.

 

  • Een vaatwasabonnement is goedkoper dan het huren van een afwasmachine. Dat komt omdat we samen met Miele én met jou zorgen dat de afwasmachine goed worden onderhouden zodat ze lang meegaan en de maandelijkse kosten laag zijn.
  • Je blijft flexibel. Dat betekent dat je het abonnement per maand kunt opzeggen. Ook bij ingebouwde afwasmachine. Je zit dus niet vast aan lange wurgcontracten.
  • Je kunt genieten van de beste service. Dat betekent geen onverwachte kosten of andere verwachtingen. Wij zorgen dat de afwasmachine vlekkeloos werkt.
  • Wist je dat je ontzettend duurzaam bezig bent als een afwasmachine gebruikt in een Bundles abonnement? Je gebruikt namelijk weinig energie en water en wij zorgen dat de afwasmachine lang mee gaat en niet op de afvalberg belandt.

 

Afwasmachine huren

 

Waarom een afwasmachine huren goedkoop kan zijn

Wil je gebruik maken van de beste kwaliteit, maar heb je geen zin om meer dan duizend euro te besteden aan een nieuwe afwasmachine? Het kopen van een goedkoop alternatief is natuurlijk een optie. Het nadeel is dat je niet weet hoe lang het duurt voor die kapot gaat en hoeveel het zal kosten om hem te repareren en voordat je hem kunt weggooien.

Afwasmachine huren

Bovendien kun je significant besparen op het gebruik van energie en water als je gebruik maakt van een kwaliteitsapparaat. De Miele afwasmachines die Bundles verhuurt hebben een minimaal waterverbruik van 6,5 liter per vaat en zijn 10% zuiniger dan afwasmachines met het hoogste energielabel.

 

Dus wil je wel besparen op energie- en waterverbruik, niet tegen onverwachte kosten aanlopen, maar geen grote investering doen? Een vaatwasser huren, wasmachine huren of droger huren bij Bundles is dan een prima idee!

Afwasmachine huren

 

Een afwasmachine huren: hoe het werkt

Het is heel makkelijk om eenafwasmachine te huren en ook een abonnement op een afwasmachine af te sluiten bij Bundles. Doorloop hiervoor de volgende stappen:

 

  1. Kies de afwasmachine die geschikt is voor jou. Wil je een ingebouwde afwasmachine of een vrijstaande afwasmachine?
  2. Sluit het abonnement online af en plan een afspraak in met één van onze installateurs
  3. Je ontvangt maandelijks een factuur op basis van je abonnement en/of je gebruik
  4. Ontvang tips om beter gebruik te maken van de afwasmachine. Vragen? Je kunt altijd terecht bij onze Wassistente
Bekijk afwasmachine

wasmachine huren

Harm van der Linden

Student

“Sinds kort heb ik een wasmachine van Bundles thuis staan! Met mijn studentenbudget is Bundles een ideale uitkomst: wel een zuinige, nieuwe, kwalitatief goede machine, maar niet in één klap een groot bedrag neerleggen of voor een goedkopere wegwerpmachine moeten gaan.”

wasmachine huren

Iris Dorine

Fotografe

“De reden dat ik voor bundles heb gekozen is dat het een fijne deal is voor iemand als ik die niet weet wanneer ik waar woon en wat ik precies ga doen de komende tijd. Een goede wasmachine kopen is dus een flinke uitgave die ik liever niet doe en zo kan ik er toch een hebben...”

lease wasmachine

Ronald van den Hoff

Oprichter Seats to Meet

“Ook in de circulaire economie moet er gewassen worden, maar dan wel anders!”

Leasen wasmachine

Guido Braam

Directeur Valley Creators en Co-owner Powered by meaning

“Betalen per wasbeurt in ons gezin geeft in alle opzichten een nieuwe betekenis aan de was draaien.”