Ontdek hét alternatief voor Nespresso Professional en Nespresso Zenius

Echt goede koffie van verse bonen uit een goed apparaat zonder investering! Bekijk het bundles concept!

Onze koffiemissie: ruil de cups in!

Wij bieden een alternatief voor zakelijke Nespresso machines.

✓ Duurzame kwaliteitsmachines die goed onderhouden worden en lang meegaan.
✓ Verse bonen i.p.v. afval en matige koffie door single-serve cups van plastic en aluminium.
✓ FairChain-koffie en daarmee werkgelegenheid in Ethiopië.
✓ De prijs van een cupje voor een kopje verse koffie van topkwaliteit.

Kies duurzaam
Nespresso Professional - alternatief voor Nespresso Cups

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het voordeligste abonnement.

Stap 2: Binnen 3 dagen plannen we een gratis bezorging in. Je ontvangt een welkomstpakket met vier verschillende koffiesmaken en bijbehorende smaaktips!

Stap 3: Ontvang je favoriete koffie als het op is. Net als met Nespresso cups betaal je per kopje, je betaalt achteraf voor het aantal gedronken kopjes.

Zo werkt het
Nespresso Professional - alternatief voor Nespresso Cups

Bestel nu

Verse Specialty bonenkoffie van Moyee ♡ Siemens EQ6 Volautomaat Espressomachine

Twee abonnementen:
1. Betaal 35 cent per kopje OF
2. Betaal € 15,- per maand en 25 cent per kopje

Bekijk abonnementen
Nespresso Professional - alternatief voor Nespresso Cups

Hét alternatief voor Nespresso zakelijk, kies voor een lekkere en gemakkelijke B2B oplossing!

Veel zakelijke gebruikers kiezen tegenwoordig voor het gemak van Nespresso Cups of een illy iperespresso machine. Wij vinden dat het zonde is dat steeds meer werknemers worden blootgesteld aan slechte kwaliteit koffie terwijl werkgevers te veel betalen. Natuurlijk is het makkelijk om als startend bedrijf te kiezen om te betalen per cupje en niet direct een volautomatische espressomachine aan te schaffen, maar wij brengen graag de alternatieven onder de aandacht!

Aanvullend blijkt dat met vaak niet tevreden is over de klantenservice van Nespresso. Op Trustpilot beoordeelt 42% van de respondenten Nespresso als ‘zeer slecht’. Goed, genoeg afgegeven over Nespresso professional. Laten we ons alternatief presenteren!

Nespresso Zenius

Je kunt de Nespresso Zenius kopen vanaf € 398,- op de website van Nespresso. De Zenius machine is de lichtste in de serie zakelijke machines bestaande uit de Zenius, Gemini en Aguila Coffee Machines. In de professionele Nespresso machines gaan Nespresso Pro Capsules. Deze zijn verkrijgbaar bij verschillende retailers, waaronder Nespresso, voor ongeveer 50 cent per stuk.

Nespresso Zenius koffiemachine

Nespresso Gemini

De Nespresso Gemini 200 serie is verkrijgbaar in een aantal modellen, Gemini CS200, CS220, CS203 en CS223. De Gemini serie is geschikt voor bedrijven vanaf rond de 10 personen. Het apparaat heeft een twee mondstukken waardoor twee kopjes tegelijk gezet kunnen worden. De Nespresso Gemini 220 kan ‘zelfs’ 2 melkzettingen tegelijk zetten. De prijs van de Nespresso Gemini serie is extreem hoog te noemen. De apparaten zijn beschikbaar vanaf ongeveer € 2.500,-.

Nespresso Gemini koffiemachine

Het alternatief voor de Nespresso Zenius en Gemini: het Bundles koffieabonnement

Door samen te werken met Moyee kunnen we een aantrekkelijker alternatief bieden voor BigCoffee-bedrijven met hun enorme marketingbudgetten. We combineren de kwaliteit van een steengoede fabrikant van apparaten, een duurzame leverancier van koffie en onze slimme technologie tot een duurzaam en lekker abonnement.

Volgens de principes van de circulaire economie blijft Siemens tijdens de totale levensduur verantwoordelijk voor het koffiezetapparaat. Dat betekent dat we door efficiënt onderhoud, reparatie, refurbishment, remanufacturing en recycling meer waarde uit de apparaten halen.

Moyee produceert radically good coffee volgens de ‘FairChain’ principes. Dat betekent dat ze de koffie niet alleen verbouwen in Ethiopië, maar dat ze daar ook de bonen branden en verpakken. Daardoor ontstaat werkgelegenheid, kennis en winst. En dat is nodig!

Door het apparaat aan te sluiten op het internet zorgt Bundles dat het beste kopje koffie voor iedereen makkelijk bereikbaar is. Zo kunnen we bijvoorbeeld meten hoeveel kopjes koffie je drinkt en weten we precies wanneer we de volgende lading koffie moeten verzenden zodat je altijd verse bonen in huis hebt.

Dus: topkwaliteit én FairChain koffie, altijd koffie in huis via automatische bezorging door je brievenbus, een Siemens volautomaat espressomachine, volledige onderhouds- en prestatiegarantie, geen investering én impact door een bijdrage aan de welvaart in Ethiopië en een afvalvrije circulaire wereld. En dat voor dezelfde prijs als de goedkoopste Nespresso-cup!

 

Nespresso Professional - alternatief voor Nespresso Cups
Het Bundles koffieabonnement als alternatief voor Nespresso Zakelijk