Topkwaliteit wasmachine huren in Enschede

Miele vanaf EUR 12,95 per maand en bespaar direct op energie, water en wasmiddel. Bekijk Miele Classic wasmachine

De beste wasmachine huren in Enschede

Vanaf EUR 12,95 per maand een Miele wasmachine t.w.v. EUR 899,-

 Contract is maandelijks opzegbaar

 Gratis levering én installatie

 Nooit meer kosten voor onderhoud en reparatie

Bekijk wasmachines
wasmachine huren of leasen

De beste prijs

Bij Bundles huur je een topkwaliteit wasmachine vanaf EUR 12,95 per maand! Dit is tot wel 50% goedkoper dan het huren van vergelijkbare wasmachines bij andere verhuurmaatschappijen. Hoe dat kan? Wij geloven in de kwaliteit van onze apparaten. omdat de machines lang meegaan kunnen wij ze ook lang gebruiken. De kosten per maand blijven daarom laag. Ondanks de hoge aanschafkosten van de apparaten.

Bekijk prijzen
Wasmachine huren Leeuwarden

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het abonnement dat bij jou past. Kies voor de Miele Classic wasmachine of de Miele W1.

Stap 2: We plannen een gratis bezorging in, bv in Enschede. We nemen de oude wasmachine mee als je dat wilt.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op energie, water en wasmiddel.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Draag bij aan een schone wereld

Ieder jaar worden de afvalbergen groter. Het zogenoemde E-waste (elektronisch afval) is een groeiend probleem. In Nederland gooien we jaarlijks bijvoorbeeld 1 miljoen wasmachines, drogers en vaatwassers weg. Ontzettend zonde, daarom gaan wij bij Bundles daar iets aan doen.

Onze Miele apparatuur gaat twee keer langer mee dan gemiddeld. Bovendien zorgen we voor hergebruik en recycling van grondstoffen.

Zo doen we dat
wasmachine huren particulier

Voordelen van huren bij Bundles

Als je een wasmachine wilt huren of leasen in Enschede ben je bij ons aan het juiste adres! Wij vinden dat iedereen de beste apparaten moet kunnen gebruiken. Een wasmachine huren is daarvoor een goede oplossing.  Niet iedereen kiest voor kwaliteit als het gaat om het aanschaffen van een wasmachine. Dat is begrijpbaar, de aanschafkosten zijn immers hoog. Toch is bij wasmachines goedkoop vaak ook duurkoop. Goedkope wasmachines zijn vaak minder zuinig waardoor de kosten voor: stroom, water en wasmiddel hoger zijn. Bovendien gaat een goedkope wasmachine vaak aanzienlijk korter mee dan een wasmachine van goede kwaliteit. Bij Bundles geniet je van echte kwaliteit maar de hoge aanschafkosten heb je niet. 

wasmachine huren Enschede

 

Omdat onze wasmachine lang meegaan blijven de kosten voor jou laag. De goede kwaliteit van Miele wasmachines zorgt ervoor dat jouw kleding goed schoon wordt en langer mooi blijft. Toch heeft kwaliteit nog een voordeel. Miele wasmachines gaan tot wel 2 keer langer mee dan gemiddeld! Als er minder wasmachines gemaakt worden belanden er ook minder op de afvalberg. Bovendien zorgen wij ervoor dat alle onderdelen hergebruikt en gerecycled worden. Op die manier gaan we onnodige verspilling tegen.

Waarom een wasmachine huren in Enschede

Een wasmachine huren of leasen is met name interessant voor mensen die in een tijdelijke situatie verkeren. Een bekend voorbeeld zijn studenten. Studenten wonen vaak met huisgenoten in één huis voor een kortere periode. Het heeft dan geen zin om voor veel geld een wasmachine te kopen. Na een paar jaar ben je immers weer weg. Bovendien heb je door te huren of leasen geen onverwachte kosten. Als de wasmachine kapot gaat wordt deze kosteloos gemaakt. 

 

wasmachine huren Enschede

 

Je huurt een Miele wasmachine voor EUR 12,95,- per maand en betaald dan EUR 0,40 per wasje. Je kan er ook voor te kiezen om EUR 20,95 te betalen. Je kan dan onbeperkt wassen en betaalt hier niets extra’s voor. Kiezen voor Bundles heeft nog een aantal voordelen:

  • Je wast met een hele zuinige wasmachine
  • Je kleding wordt beter schoon en blijft langer mooi
  • Onderhoud en reparatie is inbegrepen
  • De bezorging én installatie is gratis
  • Het abonnement is maandelijks opzegbaar

En, je draagt bij aan circulaire en duurzame wereld! Je voorkomt verspilling van: stroom, water, wasmiddel en grondstoffen.

Het verschil tussen huren en leasen

Een huurovereenkomst is een overeenkomst tussen twee partijen. De partij die een goed gebruikt betaalt voor het gebruik een periodiek bedrag. De partij die het goed aanbiedt blijft verantwoordelijk voor reparatie en ook voor schade die door gebreken van het product ontstaat. Leasen lijkt sterk op huren. Er zijn verschillende soorten lease. Echter worden de termen leasen en huren in de witgoed sector voor dezelfde situaties gebruikt.

Miele Classic

De Miele Classic (Miele WDD 020 WCS) is ons standaard model. Deze wasmachine van topkwaliteit beschikt over het energielabel A+++. De wasmachine heeft een consumentenadviesprijs van EUR 899,-. Je huurt hem bij ons vanaf EUR 12,95 per maand. De machine beschikt over een zogenoemde Softcare trommel waardoor jouw kleding langer mooi blijft.

Miele W1

De Miele W1 (Miele WKG 120 WCS) is ons Luxe model . Dit model heeft een consumentenadviesprijs van EUR 1299,-. Bij Bundles lease je dit model vanaf EUR 14,95 per maand. Net als de Miele Classic beschikt de wasmachine over een A+++ energielabel. Een slimme functie van de wasmachine is de Softcare trommel waardoor kleding langer mooi blijft. Ook heeft het apparaat een automatisch doseringssysteem. Dit systeem voorkomt verspilling van wasmiddel. Goed voor je portemonnee en het milieu dus!

Bekijk wasmachine