Infographic-Bundles-Impact

Impact crowdfunding

Sinds begin 2015 verkopen wij met ons bedrijf abonnementen op wasmachines, drogers en afwasmachines. Wij geloven dat het voor gebruikers, fabrikanten en het milieu leuker en beter is als iedereen duurzame kwaliteitsapparaten gaat gebruiken, een win-win-win situatie. Bovendien kunnen we met de Bundles Buddy (verbinding met het internet) zorgen dat het apparaat langer meegaat en minder energie, wasmiddel en water verbruikt. Zo kunnen we de totale was-kosten voor een huishouden verlagen en wordt het gebruik van een duurzaam apparaat goedkoper dan het bezit van een ‘wegwerpapparaat’. Wassen zonder Waste noemen we dat; wassen volgens de circulaire economie.

In totaal voorkomen we met 1.720 abonnementen de uitstoot van bijna 380 ton CO2 per jaar. Dat staat gelijk aan 75 voetbalvelden met in totaal 18.800 bomen die een jaar lang groeien en CO2 opnemen. Bovendien hebben onze klanten samen meer dan 2.000 olympische zwembaden van 10 banen breed (!) aan water bespaard en bijna 5 zwembaden aan wasmiddel. Lees in onze blog hoe we onze impact hebben berekend.

Verantwoorde consumptie en productie
Met onze 1.720 abonnementen hebben we zo de productie van bijna 2.600 wegwerpapparaten voorkomen. Dat scheelt grondstoffen én afval. Bovendien bespaart iedere klant met een was-abonnement per jaar 91 kWh energie, meer dan 10 liter wasmiddel en 3.245 liter water. Onze klanten met een droogabonnement besparen per jaar 218 kWh energie.

Doet u mee met onze crowdfunding?
Om deze impact te kunnen realiseren voeren we op dit moment een crowdfundingscampagne op Oneplanetcrowd. Doet u mee met onze crowdfundingcampagne? Profiteer van een aantrekkelijk rente van 6%!

investeren oneplanetcrowd